Rôzne

Mestské kúpalisko v Trebišove? Na letnú sezónu pripravuje viaceré novinky

Viaceré novinky na letnú sezónu pripravuje pre návštevníkov kúpaliska mesto Trebišov. A vie sa už aj to, kedy ho otvoria.

Ilustračný obrázok k článku Mestské kúpalisko v Trebišove? Na letnú sezónu pripravuje viaceré novinky
8
Galéria
Zdroj: TASR

Podľa prednostu trebišovskej radnice Petra Sováka spomínané kúpalisko otvoria v sobotu 23. júna o 10.00 hodine. Ako priblížil, na kúpalisku pribudli nové prvky, ako aj toalety pre imobilných návštevníkov.

„Máme tu tri bazény – detský, stredný a veľký. Pripravujeme nové reproduktory, takže hudba bude kvalitnejšia. Takisto plánujeme wifi pripojenie, aby návštevníci letného kúpaliska mohli používať internet. Vynovili sme nátery v bazénoch, natrie sa ešte plot. Okolo plota zo západnej strany pribudli stromčeky. Robia sa ešte menšie úpravy na športoviskách, aby bolo kúpalisko pripravené pre návštevníkov tak, ako má byť. Nájdu tu príjemné prostredie, blízko je mestský park,“ uviedol Sovák.

Vstupné podľa jeho slov ostáva nezmenené. Deti do troch rokov majú bezplatný vstup, od troch do desiatich rokov zaplatia jedno euro, od desiatich do 15 rokov 1,50 eura a osoba od 15 rokov 2,50 eura na celý deň.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Obrazom z trebišovského kúpaliska: Prípravy na sezónu sú v plnom prúde
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM