Zuzana Ročeňová Samospráva

Mestskí poslanci opäť zasadnú: Riešiť sa budú poplatky za odpad aj plat primátora

Už tento piatok zasadá Mestské zastupiteľstvo v Michalovciach. Začiatok zasadnutia je naplánovaný na 10.00 hod. Vyberáme niekoľko bodov programu, o ktorých sa bude rokovať.

Ilustračný obrázok k článku Mestskí poslanci opäť zasadnú: Riešiť sa budú poplatky za odpad aj plat primátora
Zdroj: TASR

Jednou z hlavných tém bude učenie výšky dotácie na prevádzku a mzdy, na dieťa a žiaka škôl a školských zariadení zriadených na území nášho mesta na rok 2014.

Riešiť sa budú aj poplatky za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v meste Michalovce.

Ďalším bodovom rokovania bude návrh viacročného rozpočtu mesta Michalovce na roky 2014 – 2016 a návrh rozpočtu Technických a záhradníckych služieb mesta Michalovce na rok 2014 a viacročný rozpočet na rok 2015 a 2016.

Mestskí poslanci budú rokovať o plate primátora mesta Michalovce, kde návrh predloží poslanecký klub priamo na zasadnutí MsZ.

Rokovať sa bude aj o návrhu na schválenie odmeny hlavnej kontrolórky mesta Michalovce a plán jej kontrolnej činnosti na I. polrok 2014

Tradičnými bodmi rokovania budú majetkovoprávne veci, verejné obchodné súťaže či odpredaj/prenájom mestských pozemkov. Všetko podstatné z mestského zastupiteľstva vám prinesieme na portáli Michalovce24!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM