Šport Futbal

MFK Zemplín posilní tím: Podpísal zmluvu so Španielom Josém Carrillom

Slovenský futbalový fortunaligista MFK Zemplín sa dohodol na spolupráci so španielskym stopérom Josém Carrillom. Ten naposledy pôsobil v UD Logrones.

Ilustračný obrázok k článku MFK Zemplín posilní tím: Podpísal zmluvu so Španielom Josém Carrillom
Zdroj: TASR

Športový manažér MFK Zemplín Marek Zahorčák pre klubový web na adresu 22-ročného Carrilla uviedol: „Podpísali sme s ním zmluvu na tri roky. O jeho služby sme mali záujem už dlhšie. Veríme, že sa čím skôr u nás adaptuje a spevní naše obranné rady. Je to kvalitný stopér, ktorý hrával aj druhú najvyššiu súťaž v Španielsku, dokonca párkrát sa objavil aj na lavičke v La Lige.“

S michalovským kolektívom sa v priebehu tohto týždňa začali pripravovať aj ďalší dvaja skúsení ofenzívni hráči, ktorí v minulosti pôsobili v Košiciach – Blažej Vaščák a Dávid Škutka. „Vaščák s mužstvom v rámci dobrých vzťahov s kormidelníkmi iba trénuje, nič nie je isté ani v prípade Škutku. Uvidíme, ako to všetko dopadne, jedného útočníka určite ešte potrebujeme,“ dodal Zahorčák.

Zemplínčania naďalej skúšajú brankára Denisa Baráta z Vranova nad Topľou, naopak Lukáš Urminský z Pohronia už odišiel preč. Isté tiež už je, že na Zemplín sa nevráti šikovný defenzívny štít Kristi Qose, ktorý zamieril do Ružomberka, kde podpísal zmluvu na štyri roky.

Na odchode z Michaloviec je aj stopér Michal Sipľak, ktorý je blízko prestupu do tímu účastníka poľskej Ekstraklasy Cracovie Krakov. Káder najvýchodnejšieho prvoligistu počas tejto letnej prestávky opustili aj Patrik Macej (odišiel do Dunajskej Stredy), Dominik Kunca (Ružomberok), Adrián Leško a Tomáš Sedlák (obaja trénujú v Prešove). Nový klub si hľadá aj Oliver Podhorin, ktorý pred pár dňami absolvoval skúšku v poľskom tíme Podbeskidzie Bielsko-Biala, napokon by mal ale hrať v českom Vlašimi.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM