Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Michalovčan v nebezpečnej klietke: Dominik Engel zápasil v Oktagone, FOTO

Oktagon MMA je najväčšou Česko – Slovenskou organizáciou bojových športov. V zápasoch dostal šancu ukázať sa aj Michalovčan Dominik Engel.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčan v nebezpečnej klietke: Dominik Engel zápasil v Oktagone, FOTO
10
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Dominik Engel pôsobí v MMA Team Slovakia Michalovce a so súbojmi v klietke začal v roku 2011. Naposledy sa vrátil z nebezpečnej klietky známeho a populárneho podujatia Oktagon Prime 2, ktorý sa uskutočnil v Košiciach.

Prehra

Dominik dostal šancu od organizácie Oktagonu prezentovať sa v boji, v ktorom fanúšikovia videli mnoho zaujímavých momentov s prekvapivými výsledkami a výkonmi bojovníkov. Emócie zdvíhali divákov zo stoličiek.

D. Engel bol v súboji s Ladislavom Majerníkom. Napokon Majerník v druhom kole porazil Engela – submisia (rear-naked choke).

Tvrdý šport

Výkon Dominika Engela podľa jeho trénera Tibora Šimoniča nezodpovedal jeho možnostiam. „Tréningová príprava neprebiehala zodpovedajúcim spôsobom, preto bol výsledok taký ako bol,“ povedal pre náš portál Michalovce 24 Tibor Šimonič, tréner MMA TEAM SLOVAKIA Michalovce.

"Všetko ďalej zavisí od Engela, ako sa postaví k tréningovej príprave. Možnosti sú otvorené aj naďalej. Buď sa šance chytíte alebo nie. Je to tvrdý šport, kde nesmiete v príprave nič zanedbať, " uzavrel michalovský tréner.

Nezabudnite si pozrieť aj zábery z Oktagonu Prime 2, na ktorom bojoval aj náš Michalovčan Dominik Engel.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Dominik Engel z MMA Team Slovakia Michalovce: Rozdal si to v Oktagone Prime 2
10
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM