Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Michalovčania, dobré o nich vedieť: Takéto pekné akcie sa v blízkom čase uskutočnia!

Michalovčania, viete o nich? Vybrali sme pre vás niekoľko našich tipov na zaujímavé podujatia, ktoré sa uskutočnia už cez tento týždeň v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčania, dobré o nich vedieť: Takéto pekné akcie sa v blízkom čase uskutočnia!
Zdroj: MsKS Michalovce

Známi herci

13. 2. 2018 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Divadelná hra Pyžamo pre šiestich obletela celý svet a je voľným pokračovaním hry Tri letušky v Paríži. Francúzska komédia z dielne Marca Camolettiho, z produkcie a od režiséra hry Troch Letušiek v Paríži, ktorú aktuálne hrajú slovenskí herci po celom Slovensku, prichádza aj do Michaloviec. Na javisku sa predstaví Gabriela Škrabáková, Danica Jurčová, Anna Nováková, Richard Stanke, Ján Dobrík, Michal Rovňák.

Rodinný muzikál

14. 2. 2018 o 18:00 hod.,Metské kultúrne stredisko, Michalovce

Rodinný muzikál autorky Tatiany Masníkovej je urobený s hudbou Roberta „Ropka“ Šimka (Finalista Slovensko hľadá Superstar a líder skupiny Massriot) a Petry Bangóovej. Dobrodužný rozprávkový príbeh plný hudby, tanca, s nádhernými kostýmami, veľkou výpravou a podmanivými svetelnými efektami. Vidieť ho môžete presne 14. februára.

Muzikál Anna

15. 2. 2018 o 17:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

V rámci Národného týždňa manželstva (NTM) v Michalovciach bude možné vidieť aj muzikál Anna v podaní Súkromnej základnej umeleckej školy Talent-Um a to konkrétne dňa 15. februára od 17.00 hod. v Mestskom kultúrnom stredisku.

Zábavky a hry tanečné

16. 2. 2018 o 18:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Folklórny súbor Železiar predstaví tanec ako umenie. Priamo na javisku predvedie choreografickú tvorbu, ktorej výsledkom bude obrovský potenciál scénických útvarov prinášajúcich zábavu pre všetkých divákov. Hravé rozvíjanie tanečného pohybu uvidíte od párového tanca cez dejový tanec až do priameho zapojenia všetkých divákov do choreografie na javisku

Výstava zdravie a krása

16. – 17. 2. 2018, Event Family (bývalý Slovakotex), Michalovce

Počas dvoch dní (piatok a sobota, od 9:00 – 18:00 hod.) na vás čaká 3. ročník výstavy o zdraví a kráse, veľa noviniek od popredných značiek zo sveta kozmetiky, zdravého životného štýlu, veľa ochutnávok, trocha ezoteriky, svadobné trendy, módne prehliadky, zmeny vizáží, výborná káva, Open Bar s drinkami a nápojmi, veľa zábavy aj rozhovorov.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM