Rôzne

Michalovčania prezradili: Takto budeme vítať nový rok!

Silvester. Zisťovali sme u obyvateľov Michaloviec a okolia, ako a kde ho budú tráviť.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčania prezradili: Takto budeme vítať nový rok!
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Kde budete tráviť čas na prelome starého a nového roka? Niektorí z vás už určite majú v hlave jasno, iní sa zase stále nerozhodli. My sme zisťovali silvestrovské plány Michalovčanov.

Asi vás neprekvapí, že v čase ochorenia koronavírusu sa mnohí rozhodli zostať doma.

„Ešte pred rokom sme oslavovali na námestí, rezervovali si miesto v podniku v centre mesta a dnes? Určite doma,“ prezradil Peter.

Lucia bude s rodinou u svojich rodičov. „Od kedy vypuklo toto ochorenie, tak majú moji rodičia dosť pochmúrne myšlienky. Keďže nechodíme nikde a sme dokonca aj testovaní, rozhodli sme sa potešiť na prelome rokov starých rodičov našich detí.“

„Dúfam, že nejaký ohňostroj uvidím. Viem, že oficiálne nemajú byť, ale predsa vždy a každý rok majú svetelné šou rôzne podniky, ale i súkromné osoby,“ dodal Matúš, ktorý sa najviac teší na ohňostroj z okna svojho domu.

Medzi väčšinou ľudí sú aj výnimky, ktorí nebudú doma, ale na chate, na Šírave či hoteli. Náš čitateľ Tomáš je už niekoľko dní na chate na Šírave, kde si užíva pokoj, ticho a nedostatok ľudí. „Očakávam, že tu budú na Silvestra riadne delobuchy, ale myslím si, že v tejto dobe nie je nič lepšie, ako ísť na chatu a na samotu do lesa.“

Foto: ilustračné

Silvester v Michalovciach

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM