Samospráva Komunálne voľby

Michalovčania, určite vás bude zaujímať: Tento muž zabojuje o post primátora!

Poslanec košickej župy a známy občiansky aktivista oficiálne oznámil svoju kandidatúru na post primátora Michaloviec. Tu sú podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Michalovčania, určite vás bude zaujímať: Tento muž zabojuje o post primátora!
4
Galéria
Zdroj: TASR

Poslanec KSK a občiansky aktivista Milan Kaplan na tlačovej konferencii oficiálne oznámil svoju kandidatúru na primátora mesta Michalovce, ktorú podporí koalícia OĽANO-NOVA-SAS-SME RODINA-ŠANCA. Kandidatúru Kaplana podporuje aj Občianska iniciatíva Zemplína a rokovania o spolupráci prebiehajú aj s KDH.

Kaplan uviedol, že chce ponúknuť alternatívu, ktorá bude založená na princípoch otvorenej samosprávy, na generačnej výmene, ktorá nestrpí korupciu, obchádzanie zákona, nerešpektovanie názoru ľudí, či pochybné politické dohody a kalkulácie. Dodal, že cieľom a víziou je otvoriť mesto ľuďom, čo znamená zapojiť občanov do rozhodovacieho procesu napr. prostredníctvom miestnych referend a ďalším súborom opatrení. Počas leta bude pripravovať podrobný programu pre mesto, ktorý bude tvorený v spolupráci s odborným tímom a tiež s občanmi mesta Michalovce.

Kto je Milan Kaplan: 31-ročný občiansky aktivista, poslanec Košického samosprávneho kraja, asistent poslanca NR SR, zakladajúci člen Občianskej iniciatívy Zemplína, iniciátor petície proti parkovnému pod správou EEI v Michalovciach, vydavateľ občasníka Michalovské okresné Vilomeniny.

Milan Kaplan je zatiaľ jediným oficiálnym kandidátom na post primátora Michaloviec.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Michalovce spoznali prvého oficiálneho kandidáta na primátora: Toto je on!
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM