Tlačové správy

Michalovčanky oslavovali s premiérom

Politická strana SMER – sociálna demokracia a jej predstavitelia si aj tento rok, ako už býva tradíciou, uctia v priebehu najbližších dní Medzinárodný deň žien vo viacerých mestách a regiónoch Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčanky oslavovali s premiérom
17
Galéria
Zdroj: SMER-SD

V nedeľu zavítali aj do michalovskej Športovej haly, kde už na predsedu strany SMER-SD Roberta Fica a podpredsedov strany SMER-SD Roberta Kaliňáka, Richarda Rašiho, Petra Kažimíra a Petra Žigu čakalo viac ako 1200 obyvateliek z Michaloviec a okolia.

Mikrofónu a úlohy moderátora sa tento rok zhostil sám premiér a predseda strany Robert Fico, ktorý sa na začiatku podujatia prihovoril prítomným dámam, následne vyspovedal svojich kolegov a odovzdal ocenenia pre vybrané dve vzácne ženy so silnými životnými príbehmi.

Pani Mária Miklošová z Michaloviec a pani Anna Szabová z Porúbky (na foto) si na pódiu osobne prevzali krásnu kyticu.

Prítomní si pochvaľovali nielen skvelú atmosféru, o ktorú sa postarali sami predstavitelia strany SMER-SD, ale aj výborný kultúrny program. Ten odštartoval Pavol Hammel, po ktorom štafetu prevzal Samuel Tomeček band. Ako už býva zvykom, oslavujúce dámy si po skončení podujatia odniesli domov červenú ružu.

Ako to vyzeralo na podujatí si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Sledujte facebookový profil strany SMER-SD.

(PR)- Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Robert Fico v Michalovciach: FOTO z osláv MDŹ
17
Galéria
Zdroj: SMER-SD
Zdroj: SMER-SD
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM