Šport

Michalovčanov prebudí jarný beh mestom: Vítané sú manželské páry, súrodenci a celé rodiny :-)

Prvé bežecké podujatie, ktoré nie je určené profesionálnym bežcom, ale všetkým tým, ktorí majú radi pohyb a rekreačný beh. Do ešte len druhého ročníka Jarného behu Michalovčanov sa môžu zapojiť nielen jednotlivci, ale aj manželské páry, súrodenci a celé rodiny.

Ilustračný obrázok k článku Michalovčanov prebudí jarný beh mestom: Vítané sú  manželské páry, súrodenci a celé rodiny :-)
Zdroj: TASR

Michalovčanov prebudí jarný beh mestom

Michalovčania, ktorí majú radi beh, ale nepatria pritom k vytrvalostným bežcom, budú mať konečne pretek, na ktorom si môžu zasúťažiť. Mesto Michalovce a Atletický klub v spolupráci s partnermi, Strednou odbornou školou obchodu a služieb organizuje 19. marca druhý ročník Jarného behu Michalovčanov.

Pre bežcov sú pripravené aj odmeny. Pre prvých troch mužov čakajú poháre. Víťazných pohárov sa dočkajú aj prvé tri ženy. Odmenený však bude každý. Čo im bude okrem behu odmenou? Účastnícke odmeny.

Trať bude dlhá 3,15 kilometra

Trasa povedie od Ulice Školskej a naspäť, povrch je asfalt a celková vzdialenosť, ktorú musia účastníci odbehnúť, je 3,15 kilometrov. Pre pretekárov si pripravili pamätné medaily za účasť, Už teraz je pomocou online registračného formulára prihlásených 60 bežcov, zväčša ide o mladých ľudí vo veku okolo 25 rokov.

PROGRAM PODUJATIA

  • 9.00–10.15 – Prezentácia
  • 10.30 – Štart pretekov
  • 11.10 – Vyhlásenie víťazov
  • 11.15 – Tombola

foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Hádzanárky slovenského majstra Iuventy Michalovce zvíťazili nad Plzňou: Podali suverénny výkon!

Koľko ľudí chodí na zápasy? Odkaz, čo pohladí nejednu dušu fanúšika MFK Zemplín!

Zemplínčania náturu nezaprú ani na štadióne: VIDEO výber kurioznych momentov, treba vidieť :)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM