Rôzne

Michalovce budú hostiť vyše 70 ťahačov: V pláne je aj spanilá jazda

Naše mesto už onedlho privíta Medzinárodný truck zraz. Michalovce budú hostiť viac ako 70 ťahačov. A bude aj spanilá jazda.

Ilustračný obrázok k článku Michalovce budú hostiť vyše 70 ťahačov: V pláne je aj spanilá jazda
Zdroj: TASR

V metropole Zemplína bude v dňoch 17. – 18. mája Medzinárodný truck zraz. Naše mesto počas neho privíta desiatky ťahačov.

Život vodičov

Pre verejnosť bude truck zraz otvorený od piatku 17. 5. od 14:00 do 22:00 hod. na parkovisku pri hypermarkete na Sobraneckej ceste. Návštevníci sa budú môcť dozvedieť viac o živote šoférov takýchto silných motorov.

Pripravené bude aj občerstvenie, živá hudba, súťaže a vo večerných hodinách slávnostné odhalenie nového ťahača. V rámci programu sa večer o 20:00 hod. rozozvučnia aj Hell Bells v podaní slovenskej revival skupiny AC/DC.

Spanilá jazda

Spanilá jazda všetkých ťahačov je naplánovaná na sobotu 18. 5. a to od 9:00 hod. a povedie po trase Michalovce – Humenné. Ani mesto Humenné nevyjde naprázdno.

V sobotu 18. mája v čase od 10:00 – 13:00 hod. sa stane TruckShow súčasťou Švejkových dní. Humenčania sa budú môcť zoznámiť so všetkými ťahačmi na parkovisku v okolí Mestskej športovej haly a Zimného štadióna.

Návrat späť do Michaloviec je plánovaný medzi 14. – 15:00 hod. a všetky ťahače budú umiestnené v Parku študentov, kde bude prebiehať Farmársky deň. Vo večerných hodinách sa ťahače presunú späť na parkovisko pri hypermarkete na Sobraneckej ceste.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

A teraz na inú tému. Vo videu nižšie si pozrite otvorenie pltníckej sezóny na rieke Váh.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM