Rôzne

Michalovce kedysi a dnes: Tie zmeny na FOTKÁCH vidno už na prvý pohľad!

Súčasný vzhľad nášho mesta pozná každý. Zaspomínajte si však, ako vyzerali Michalovce kedysi. Prinášame vám interesantné fotoporovnania.

Ilustračný obrázok k článku Michalovce kedysi a dnes: Tie zmeny na FOTKÁCH vidno už na prvý pohľad!
12
Galéria

Zaspomínajte si s nami na časy minulé. Konkrétne na to, ako vyzeralo naše mesto kedysi. Pozrite si zábery, ktoré určite zaujmú oči nejedného obyvateľa Michaloviec.

Historické zábery, ktoré vám prinášame, určite zaujmú nejedného Michalovčania. Fotografie zachytávajú, ako sa menil vzhľad nášho mesta.

Prinášame vám zábery námestia pred jeho rekonštrukciou či Fontánu lásky. Nechýba však ani pohľad na Kostolné námestie, kde bola autobusová stanica.

Na fotografiách vás určite zaujme aj Roľnícky dom, ktorý síce stojí až dodnes, ale okolo neho pribudla križovatka so semaformi, či hotel oproti. Pri ňom prešla zmenou aj bývala autobusová stanica. V budúcnosti sa má zmeniť na kultúrno-spoločenskú zónu. Svoju podobu mení aj Nemocnica Štefana Kukura na Nemocnicu novej generácie Svet zdravia.

Ak máte aj vy zaujímavé fotografie či informácie z Michaloviec, s ktorými by ste sa chceli podeliť, neváhajte nás kontaktovať. Svoje príbehy, zábery, či spomienky nám môžete poslať na mailovú adresu michalovce@global24.sk

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Fotoporovnania z Michaloviec: Lokality mesta kedysi a dnes, to treba vidieť
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM