Rôzne Šport

Michalovce sa chystajú privítať jar: Kto má rád pohyb, príde si na svoje

Naše mesto už doslova o pár dní symbolicky privíta jar. Na svoje si prídu predovšetkým milovníci aktívneho pohybu. Zúčastníte sa aj vy?

Ilustračný obrázok k článku Michalovce sa chystajú privítať jar: Kto má rád pohyb, príde si na svoje
Zdroj: Jarný beh Michalovčanov

V Michalovciach môžete symbolicky privítať jar pohybom. V našom meste sa totiž už o niekoľko dní uskutoční Jarný beh Michalovčanov. Zapojiť sa môžu jednotlivci aj celé rodiny.

Bežci pobežia aj touto cestou.
Bežci pobežia aj touto cestou. / Zdroj: Jarný beh Michalovčanov

Kadiaľ povedia trasa?

Ďalší ročník Jarného behu Michalovčanov organizujú Mesto Michalovce a Atletický klub v spolupráci s partnermi. Štartuje sa už v sobotu 18. marca o 10:30 hodine pri Gymnáziu Ľ. Štúra.

„Pozývame všetkých na v poradí už tretí ročník Jarného behu Michalovčanov, ktorý je určený pre hobby bežcov, ale aj profesionálov.  Čaká vás nenáročná trasa, ktorá povedie popri rieke Laborec, parku, Zemplínskom múzeu a Gymnáziu Ľudovíta Štúra,“ informovali organizátori behu.

Tí zároveň doplnili, že preteky sú vekovo neobmedzené, preto sú vhodné aj pre celé rodiny. Súťaží sa v kategóriach mužov a žien bez rozdielu veku.

Na bežcov čaká takáto medaila.
Na bežcov čaká takáto medaila. / Zdroj: Jarný beh Michalovčanov

Pre každého medaila

Štartovné sú dve eurá, mládež do 18 rokov zaplatí euro. Štartovné 0 eur majú muži nad 70 rokov a ženy nad 60 rokov. Prihlásiť sa môžete on-line http://jarnybeh.preteky.com/ do 17. marca do 19. hodiny. Zatiaľ je registrovaná asi 70-tka bežcov.

Prezentácia účastníkov bude v sobotu od 9. 00 hod. do 10.15 hod. a o 10.30 hod. začne už spomínaný štart pretekov. Po trojkilometrovej trase o 11.15 hod. vyhlásia víťazov a rovnako aj výhercov tomboly. Po dobehnutí čaká na účastníkov medaila, teplý čaj, občerstvenie a tombola plná zaujímavých cien.

Hl. foto: Miesto štartu behu

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM