Kultúra

Michalovce sa majú na čo tešiť: V predvianočnom období nás čaká veľká lahôdka

V predvianočnom období je mnoho podujatí, ktoré svojou atmosférou pripomínajú príchod najkrajších sviatkov. Na jedno výnimočné sa môžete pozrieť aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Michalovce sa majú na čo tešiť: V predvianočnom období nás čaká veľká lahôdka
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Ani nevieme, ako to všetko zbehlo a najkrajšie sviatky roka nám opäť klopú na dvere. A v Michalovciach nás práve v predvianočnom období čaká naozaj veľká hudobná lahôdka. A to v podobe koncertu speváčky Lucie Bílej.

Biele Vianoce

Lucie Bílá patrí už niekoľko rokov na Slovensku k absolútne najpopulárnejšim speváckym osobnostiam so širokým spektrom svojho zamerania. Fenomenálne úspešný vianočný koncert sa v Michalovciach uskutoční už v stredu 23. novembra o 19:00 hodine. Koná sa pod záštitou primátora Viliama Zahorčáka. Hviezdna speváčka sa v našom meste predstaví v zaujímavom vianočnom projekte naživo. Koncert pod názvom Bílé Vánoce Lucie Bílé JUBILEUM si budete môcť vychutnať spolu s orchestrom a zborom Petra Maláska.

Lucie Bílá sa vďaka svojmu mimoriadnemu talentu, humoru, bezprostrednému vystupovaniu, ale aj zmyslu pre pomoc tým, ktorí ju naozaj potrebujú, radí medzi najpopulárnejšie a najobľúbenejšie osobnosti aj u nás. Iste aj vďaka týmto faktom je mnohonásobnou držiteľkou prestížnych ocenení – televíznych Cien TýTý, Českého slávika, Cien akadémie populárnej hudby (predtým Gramy) a mnohých ďalších významných ocenení.

Zdroj: MsKS Michalovce

Kúzelná atmosféra

Lucie Bílá už niekoľko rokov spríjemňuje svojim fanúšikom predvianočný čas tradičnými vianočnými koncertmi, z ktorých dýcha láska, pokoj a kúzelná atmosféra blížiaceho sa Štedrého dňa. Inak tomu nebude ani tento rok, ktorý je pre speváčku narodeninovým.

Repertoár týchto koncertov je prispôsobený práve tomuto čarovnému obdobiu. K navodeniu tej správnej vianočnej atmosféry si tentokrát Lucie Bílá na pomoc prizvala muzikálového a rockového speváka Jána Toužimského, Bílý zbor a orchester Petra Maláska.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM