Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Michalovce sa premenia na vianočné mestečko: Tešiť sa môžete na novú svetelnú bránu

V srdci Zemplína rozsvietia vianočnú výzdobu. Na námestí Michaloviec čakajú návštevníkov aj novinky.

Ilustračný obrázok k článku Michalovce sa premenia na vianočné mestečko: Tešiť sa môžete na novú svetelnú bránu
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V Michalovciach už vládne vianočná atmosféra. Tá práva však nastane 6. decembra 2019 o 17. hodine, keď slávnostne rozsvietia výzdobu. Tradične do mesta zavíta aj Mikuláš.

Svetelná novinka

Pri prechádzke centrom si určite všimnete niekoľko dekorácií, o ktorých sme písali aj v nedávnom článku. Vianočnú výzdobu zabezpečili aj tohto roku technické a záhradnícke služby.

„Každý rok sa usilujú o doplnenie aspoň jedným prvkom. Ani v tomto roku to nebude inak,“ prezradili z michalovskej radnice. „Naši obyvatelia aj návštevníci mesta sa môžu tešiť na novú svetelnú bránu aj so snehuliakom, ktorá bude umiestnená na Námestí slobody,“ informovala náš spravodajský portál Michalovce 24 Iveta Palečková, vedúca odboru komunikácie, marketingu a kultúry, hovorkyňa primátora a MsÚ.

Rozsvietenie stromčeka

Okrem rozžiareného námestia ľudí poteší aj príchod Mikuláša. Deti sa môžu tešiť na balíčky s cukrovinkami, ale aj na mikulášske vystúpenie. A pochutnať sa bude dať i na dobrotách v stánkoch pri vianočnom stromčeku.

„Do Michaloviec príde 6. decembra Mikuláš a spolu s ním rozsvietime vianočnú výzdobu. Tešíme sa na vás o 17.00 hod. na našom námestí.“

Pozrite si fotogalériu ešte pred rozsvietením vianočnej výzdoby.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

OBRAZOM: Michalovce už majú vianočnú výzdobu
13
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: archív

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM