Rôzne

Michalovce v súťaži o NAJ mesto Slovenska: Na takejto priečke sa priebežne nachádzajú

Internetová súťaž o NAJ mesto Slovenska sa prehupla do druhej polovice a my sme sa pozreli na to, ako sa v jej aktuálnej fáze darí nášmu mestu.

Ilustračný obrázok k článku Michalovce v súťaži o NAJ mesto Slovenska: Na takejto priečke sa priebežne nachádzajú
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž o naj mesto Slovenska, ktorú aj tento rok vyhlásil portál Slovakregion, je v plnom prúde. Odštartovala 1. apríla 2019 a potrvá do 31. októbra 2019. To znamená, že toto online hlasovanie sa už prehuplo do svojej druhej polovice.

A ako vyzerá aktuálne poradie? Prvé priečku priebežne okupuje Spišská Nová Ves, pričom na chrbát jej dýcha Púchov a prvú trojicu uzatvára Trnava.

Zaostrili sme však aj na naše mesto, ktoré sa vlani umiestnilo na konečnom 30. mieste. Ako sa darí Michalovciam v tomto ročníku súťaže? Aktuálne sa nachádzajú v konkurencii 141 miest na 51. priečke.

Času do konca súťaže je ešte dostatok a všetko sa môže zmeniť. Prispieť k tomu môžete aj vy a to zahlasovaním za naše alebo aj iné mesto na spomínanom portáli. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Zvíťazí mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra 2019.

Pekné miesta v našom meste môžete nájsť aj pri fontánach, ktoré uvidíte nižšie vo videu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Video: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM