Zuzana Ročeňová Šport

Michalovská Dukla nastúpi proti Spišiakom: Dúfajú, že ich zdolajú aj do tretice!

Hokejisti HK Dukla v tejto sezóne už dvakrát zdolali hráčov zo Spišskej Novej Vsi. Majú pred sebou tretie stretnutie a proti takémuto výsledku by neboli hráči ani tentoraz. Podarí sa im aj dneska poraziť Spišskú Novú Ves?

Ilustračný obrázok k článku Michalovská Dukla nastúpi proti Spišiakom: Dúfajú, že ich zdolajú aj do tretice!
Zdroj: Dnes24.sk

Starosti so zostavou

Hráči michalovskej Dukly majú pred sebou tri domáce zápasy. Najbližší odohrajú dneska tradične o 17.00 hod a privítajú Spišskú Novú Ves. Tréner Ladislav Spišiak má opäť mierne starosti so zostavou.

Chýbať mu budú zranení hráči Jakub Kubiš, Dušan Kobeľa a Jaroslav Kmiť, ktorého čaká jednozápasový dištanc, za údajne kopnutie do hlavy a krku v zápase proti Považskej Bystrici. K dispozícií nebude ani Peter Čižek, ktorý reprezentuje Slovensko na univerziáde v talianskom Trentine.

Tréner Dukly, ale už môže počítať so službami beka Maroša Žembu, ktorý sa dostal zo zranenia a dnes by mal byť k dispozícii.

O výhre nad Považskou Bystricou rozhodla strelecká aktivita

Michalovskí hokejisti sa naposledy predstavili v Považskej Bystrici, kde sa so súperom nehralo ľahko. Aj napriek tomu si Zemplínčania odniesli na svojom konte výhru 4:2 a vytúžené 3 body.

„Zápas sa hral v dosť nezvyčajnom prostredí, keďže naň bolo zvedavých iba osemdesiat divákov. Pripadalo mi to teda skôr ako nejaký tréningový zápas. Vedeli sme, že domáci majú svoju silu, aj keď v tabuľke stoja, ako stoja. Od úvodu sme dobre bránili, podržal nás aj golman Tomáš Petro. O našej výhre rozhodla asi strelecká efektivita, keďže sme využili viac šancí, ako domáci,“ zdôraznil útočník Štefan Majerník.

Zdolať Spišiakov aj do tretice

Hokejisti HK Dukla sa už tretíkrát stretnú s hráčmi Spišskej Novej Vsi na ľadovej ploche. Proti tomuto tímu sa Dukle v tejto sezóne darí, keďže ho dvakrát zdolali zhodne po 6:3. Takému to výsledku by sa nebránil ani Štefan Majerník.

,,Dúfam, že ich zdoláme aj do tretice. Spišská má však úplne iné mužstvo, ako mala v úvode súťaže. Prišli tam skúsení hráči Smotrila, Koky či Škovira, ktorí tak doplnili mužstvo kvalitou aj skúsenosťou. Momentálne tam teda je skĺbená mladosť so skúsenosťami a na toto družstvo si doma musíme dať pozor,“ doplnil Štefan Majerník.

Foto: ilustračné

Zdroj: HK Dukla Michalovce

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM