Veronika Ondo-Cholewová Kultúra

Michalovská kapela Iconito s čerstvou novinkou: Pozrite si jej videoklip

Známa michalovská skupina Iconito tento týždeň predstavila svoj novučičký videoklip. Vidieť v ňom môžete aj známych hercov.

Ilustračný obrázok k článku Michalovská kapela Iconito s čerstvou novinkou: Pozrite si jej videoklip
Zdroj: youtube

Michalovská kapela Iconito má na konte nový singel s názvom Táram. Predstavila k nemu aj čerstvý videoklip, v ktorom môžete vidieť aj známych hercov.

Veľký krst

Kapela krstila svoj videoklip Táram v jednom z bratislavských klubov. Prí uvádzaní nového singlu do sveta sa tancoval folklór. Okrem herečky Sarah Arató, ktorá aktuálne hviezdi v markizáckom seriáli Oteckovia a herca Tomáša Gregu, sa krstným rodičom stal aj obľúbený moderátor Milan Zimnýkoval.

Rodák z Michaloviec M. Zimnýkoval počas večera spoločne s frontmanom skupiny Kristiánom Dufincom a basgitaristom kapely Michalom Chomom zatancovali tradičný zemplínsky čapáš. Premiéru vysielala kapela aj ako livestream, teda online na svojej facebookovej stránke.

Spolupráca aj s rodákmi

Hudbu a text napísal Kristián Dufinec, ktorý je zodpovedný aj za námet, scenár a réžiu. Táram je slovnou hračkou, v prvom význame ako sloveso tárať – kecať a v druhom význame ako popevok, ktorý hudobníci používajú ta ra ta ra ta ra ra ra. Zaujímavosťou je, že producentom tejto novinky je známy spevák Igor Timko zo skupiny No Name.

Videoklip zachýtava emotívny príbeh s hercami Sarah Arató a Tomášom Gregom, ktorý je mimochodom tiež z Michaloviec. Do spolupráce kostýmov privzali aj Michalovčanku Drahomíru Adamovú. Z vizuálnej stránky si v klipe všimnete aj modrotlač umelca Mateja Rabadu.

Pozrite si videoklip k novému singlu Táram.

VIDEO: Známa michalovská hudobná skupina natočila nový klip
1
Galéria

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM