Rôzne

Michalovská speváčka Nika Karch o koncerte v USA: Bol to obrovský zážitok!

Michalovská speváčka Nika Karch sa nedávno vrátila z cesty do USA. So svojimi kamarátkami odišli za oddychom. Niku však v Chicagu čakal aj koncert.

Ilustračný obrázok k článku Michalovská speváčka Nika Karch o koncerte v USA: Bol to obrovský zážitok!
Zdroj: Archív Nika Karch

Ako sme vás v nedávnom článku informovali, naša rodáčka Nika Karchová (30) vyrazila do USA. Rozprávali sme sa s ňou pred cestou, ale teraz vám prinášame jej čerstvé zážitky, s ktorými sa rozhodla podeliť.

Čítajte tiež: Za pár dní desatťisíce pozretí na YouTube: Michalovská kapela chce dobyť celú krajinu, vytiahli ťažký kaliber!

Obrovský zážitok

„Oslovili ma krajania, ktorí dlhodobo žijú v USA a vedeli o mojej ceste do Chicaga. Tak sme sa nejak nakontaktovali a dohodli na koncerte. Bola to Československá párty, v rámci ktorej som vystúpila aj ja. Koncert dopadol výborne, ľudia sa bavili a pre mňa to bol obrovský zážitok spievať tak ďaleko od domova pre svojich krajanov. Vládla tam skvelá atmosféra a po koncerte som si výborne podebatovala s ľuďmi, ktorí boli veľmi milí,“ povedala Nika.

Zdroj: Archív Nika Karch

Sympatická speváčka nám zároveň prezradila, že do Spojených štátov sa plánuje vrátiť. „Keďže sa to ľudom páčilo, dohodli sme sa, že sa tam ešte v budúcnosti určite rada vrátim. Verím, že sa ku mne pridá aj moja výborná kamarátka Beátka Dubasová a po spoločnom turné po Slovensku si spolu zaspievame aj v USA,“ prezradila svoje plány Nika.

Čítajte tiež: Na Šírave bojujú rybári: Toto je top úlovok! Uhádnete váhu kapra?

Ako nám ďalej uviedla, mala spievať aj v New Yorku, ale nepodarilo sa to časovo napokon zladiť. Dúfa ale, že v budúcnosti to už vyjde. "Na druhej strane som aj rada, že môj koncert v New Yorku sa nakoniec nekonal, lebo mal byť v sobotu. No a v sobotu došlo v Manhattane k výbuchu na vedľajšej ulici, na ktorej som bývala. Ja som v tom čase našťastie už sedela v lietadle na ceste domov. Po tej ulici som chodila denno-denne. Ako sa hovorí všade dobre, doma najlepšie a som rada, že som už doma na Slovensku,“ povedala na záver Nika.

Niku uvidíte najbližšie v našom meste na podujatí Michalovce Michalom a Michaelám, o ktorom sme vás informovali v článku V meste sa pokúsime o rekord: Koľko Michalov a Michael sa zíde na jednom mieste?.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Michalovčanka Nika Karch: Foto, ako som si užila výlet do USA
11
Galéria
Zdroj: Archív Nika Karch
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM