Zuzana Ročeňová Rôzne

Michalovská tržnica štartuje už o pár dní: Poznáme otváracie doby

Michalovská tržnica svoje brány otvorí už o pár dní. A my sme zisťovali, ako to bude s otváracou dobou. Nakupovať budeme môcť až šesť dní v týždni a svojich prvých zákazníkov privíta už od skorých ranných hodín.

Ilustračný obrázok k článku Michalovská tržnica štartuje už o pár dní: Poznáme otváracie doby
Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás informovali pred pár dňami sa uskutočnilo oficiálne otvorenie a uvedenie novej tržnice do prevádzky. Už čoskoro poskytne pre Michalovčanov svoje komplexné služby. V novej tržnici sa na zákazníkov teší vyše 70 predajcov, ktorí budú svoje tovary a služby poskytovať vo vnútorných a vonkajších priestoroch tržnice.

„Tržnica bude v prevádzke 6 dní v týždni. Otvorená bude od 6 hodiny ráno do 20 hodiny večer. Avšak všetci nájomcovia majú možnosť rannú otváraciu hodinu si upraviť podľa seba,“ povedal investor konateľskej spoločnosti Jozef Hrivňák.

V priestoroch tržnice sa bude nachádzať kvetinárstvo, trafika, zmenáreň, potraviny, predajňa vajíčok, pekáreň, predajňa s potrebami pre domácich majstrov, mäsiarstvo a predajňa bio-potravín. Nájdeme tu aj rôzne služby, ako oprava obuvi, kaderníctvo, oprava hodín, oprava a výroba šperkov. Nebude chýbať ani kaviareň, raňajkáreň, butiky s textilom, galantéria, bižutéria a v najbližšej dobe pribudnú aj tri reštauračné priestory. „Obchodné prevádzky budú fungovať až od 25. mája,“ doplnil Hrivňák.

Vo vonkajších priestoroch sa nachádza 36 stánkov, ktoré už čoskoro privítajú svojich prvých kupujúcich. „Reálne môžu začať fungovať od 15. mája,“ uviedol projektový manažér Ján Fris.

Čítajte tiež:

Nakupovanie v novej tržnici už čoskoro: Okrem množstva obchodov aj zvýhodnené parkovanie!

Foto: Dnes24.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM