Samospráva

Michalovské námestie už dýcha Veľkou nocou: V hlavnej úlohe kraslicový strom a fontány! FOTO

V Michalovciach to bude žiť Veľkou nocou. O jarnú výzdobu, ktorá skrášli naše námestie, sa postarali šikovní žiaci základných škôl. Viac vo fotogalérii!

Ilustračný obrázok k článku Michalovské námestie už dýcha Veľkou nocou: V hlavnej úlohe kraslicový strom a fontány! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Ozdoby kamenných fontán v centre pešej zóny

Vítanie príchodu jari máva rôzne podoby. „Takto pred rokom Mestské kultúrne stredisko pripravilo pre obyvateľov aj návštevníkov mesta Michaloviec s príchodom jari a Veľkonočných sviatkov veľké prekvapenie, ktoré zaujalo každého pri prechádzke centrom mesta,“ poukázala na veľkonočnú výzdobu na námestí Michal Korpa z Mestského kultúrneho strediska. Ako informoval náš portál Michalovce 24 aj tento rok žiaci základných škôl a deti materských škôl vytvorili krásne kraslice, ktoré budú ozdobou kamenných fontán v centre pešej zóny.

Veľkonočný bonus

Pracovníci MsKS spríjemnia chvíle všetkým, ktorí sa prejdú okolo fontán. „Bonusom bude kraslicový strom pri tribúne v centre mesta,“ prezradil M. Korpa z MsKS.. Takéto inovatívne veľkonočné prekvapenie by mohlo byť do budúcna podľa jeho slov jedným z reprezentačných prvkov nášho mesta počas jedného z najkrajších sviatkov v roku. Vyzdobené námestie si môžete pozrieť už od štvrtka 17. marca až do 8. apríla.

Môže vás zaujímať:

Michalovské parádnice sa vycifrovali a šli do galérie: Kraslice ako z obrázku :-)

V Michalovciach sa udialo niečo, čo čakal len málokto: Veľký zvrat a prekvapenie od Perinbaby! FOTO

Vieme, kedy ožije legendárna stavba na Lúči: Stane sa opäť dominantou?

Zemplínska šírava láka i v zime: Zamrznutá hladina a príroda ako z rozprávky! FOTO

Michalovské námestie už dýcha Veľkou nocou
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM