Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Michalovské pivné slávnosti sú už za rohom: Lákadlom bude aj let balónom

V Michalovciach sa chystajú slávnosti piva. Nebudú chýbať vystúpenia kapiel, detský program a mnoho ďalších atrakcií.

Ilustračný obrázok k článku Michalovské pivné slávnosti sú už za rohom: Lákadlom bude aj let balónom
Zdroj: TASR

Blížia sa známe festivalové dni podujatia Michalovské pivné slávnosti. Od 15. do 16. júna bude v Parku Študentov zaujímavý a hlavne rôznorodý program počas dvoch programových dní.

Desiatky druhov piva

Michalovčania zažijú festival s viac ako 50 druhmi piva. Počas tretieho júnového víkendu sa v Parku Študentov uskutočnia Michalovské pivné slávnosti. Počas dvoch dní je v pláne rad atrakcií. Vystúpia skupiny Ľuboš Basarab, Flegment či Gerock Kabát Revival.

Celým areálom budú rozvoniavať pečené klobásky, cigánska, či pečené mäso. Okrem piva si totiž budú môcť ľudia pochutnať na všakovakých dobrotách. Na jednej strane pódium plné hudby a na druhej veľa kotočov.

Let balónom

Na svoje si príde aj najmladšia generácia na kotoločoch. Pre najmenších účastnikov pivného pudujatie je pripravený aj detský program. Deti sa najviac potešia z prítomností lietajúceho balóna. Počas podujatia Šírava deťom 2018 sa totiž nepodarilo vzlietnutie balónu, ktoré bolo sľúbené.

Ako uviedli organizátori, dôvodom bolo, že počas prvého nafukovania museli prevádzkovatelia balónu štart prerušiť pre nebezpečné poryvy vetra, ktoré vznikali z horúčavy a druhé fúkanie prerušili pre technický problém.

„Ako organizátor podujatia Šírava deťom 2018 sme sa rozhodli vzniknutú situáciu kompenzovať a preto v sobotu dňa 16. 6. 2018 bude v Parku študentov v Michalovciach počas pivných slávností lietať v čase od 18:00 do 21:00 balón zdarma,“ zverejnil tím Amfiteáter Zemplínska šírava.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM