Šport

Michalovskí kickboxeri v akcii za našimi hranicami: Predviedli sa na Ukrajine, FOTO

Kickboxeri z Michaloviec vycestovali za naše hranice. Svoje schopnosti a bojovnosť predviedli na medzinárodnom turnaji v Užhorode.

Ilustračný obrázok k článku Michalovskí kickboxeri v akcii za našimi hranicami: Predviedli sa na Ukrajine, FOTO
10
Galéria
Zdroj: Športový Kickbox klub Mi

Športový Kickbox klub Michalovce si pred Vianocami odskočil na mikulášky turnaj na Ukrajinu. Pozrite, ako sa jeho členom za našimi hranicami darilo.

Zdroj: Športový Kickbox klub Mi

Členovia Športového Kickbox klubu Michalovce sa zúčastnili na turnaji s medzinárodnou účasťou. Vo vianočnej nálade cestovali do susednej Ukrajiny, konkrétne do Užhorodu.

„V rámci klubového turnaja Pohár sv. Mikuláša, klubu Ippon Sport Club Užhorod, Ukrajina, na ktorý sme boli pozvaní, sa za náš klub zúčastnili traja pretekári, Kajo Svobodník, Peťo Knapo a Vasyľ Klevľanyk,“ informovala Elena Takáčová V. zo Športového Kickbox klubu Michalovce. Dodala, že aj napriek tomu, že išlo o priateľské zápasy, sa pretekári v ringu ukázali v plnej sile a bojovnosti.

Zdroj: Športový Kickbox klub Mi

„Po Kajovej výhre, Peťovej prehre, Vasyľ remízoval, sa celé stretnutie oboch klubov skončilo remízou,“ uviedli z klubu. „Akcia zároveň odštartovala medzinárodnú spoluprácu nášho klubu s Ippon Sport Clubom Užhorod,“ dodala po vydarenom podujatí E. Takáčová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Športový Kickbox klub Michalovce na Ukrajine
10
Galéria
Zdroj: Športový Kickbox klub Mi
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM