Zuzana Ročeňová Krimi

Michalovskí policajti stopli audi: Po chvíli nad Ukrajincom, ktorý odmietol fúkať, len neveriacky krútili hlavami!

Ukrajinec (39) má opletačky s mužmi zákona. Okrem toho, že pri kontrole podľa polície odmietol fúkať, podarilo sa im zistiť aj inú závažnú vec...

Ilustračný obrázok k článku Michalovskí policajti stopli audi: Po chvíli nad Ukrajincom, ktorý odmietol fúkať, len neveriacky krútili hlavami!
Zdroj: TASR

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ v Michalovciach obvinil muža (39), štátneho príslušníka z Ukrajiny, z prečinov ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia. „Ten, v utorok (10.2.) pred polnocou, viedol ako nevodič osobné motorové vozidlo značky Audi A6 po Kapušianskej ulici v Michalovciach v smere do centra mesta, kde ho zastavila a kontrolovala policajná hliadka,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Pri kontrole policajti zistili, že muž nie je držiteľom vodičského preukazu a na mieste ho vyzvali, aby sa podrobil dychovej skúške. Túto aj po opakovanej výzve odmietol a taktiež sa odmietol podrobiť lekárskemu vyšetreniu, či nie je ovplyvnený návykovou látkou. Následne policajti zistili, že mužovi (39) bol uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá všetkých druhov až do marca 2016,“ objasnila Mésarová.

Zo zdravotných dôvodov bol muž umiestnený v nemocničnom zariadení. Za tieto skutky podľa slov policajnej hovorkyne obvinenému mužovi hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM