Rôzne Rôzne

Michalovský autosalón otvoril svoje brány: Čo všetko nás čaká, a aké značky sa predvedú?

V Michalovciach sa začal jediný autosalón svojho druhu. Už tradične sa spája s krásnymi ženami a koňami pod kapotou. Tohto roku nebude chýbať stálica Peter Stašák.

Ilustračný obrázok k článku Michalovský autosalón otvoril svoje brány: Čo všetko nás čaká, a aké značky sa predvedú?
Zdroj: TASR

Jediný michalovský autosalón otvoril svoje brány. Tisíce návštevníkov sa prišli pozrieť nielen na krásne autá, ale aj dámy, ktoré k nich nepochybne patria. Promotérky, či hostesky sú tu ozdobou mnohých známych značiek vo svete automobilov.

Športiaky aj rodinné

Mestská športová hala sa premenila na veľké parkovisko s nablýskanými tátošmi v jej vnútri. V poradí už 23. ročník michalovského autosalónu privítal milovníkov áut. Luxusné, úžitkové, rodinné aj športovo ladené autá si budete môcť obzrieť vo štvrtok 5. novembra a v piatok 6. novembra do 19.30 hod. Autosalón je spojený tradične s predajnou výstavou. Nachádzajú sa tu najnovšie modely osobných áut predajcov z Michaloviec a návštevníkom autosalónu ponúkajú výrazné výstavné zľavy. „Kto na to má? Ja chodím len pozerať,“ zažartoval dôchodca Milan. Medzi návštevníkmi sme našli aj tých, ktorí si prišli vyberať auto pre rodinu alebo zmeniť svoje niekoľkoročné vozidlo za novšie. „Je z čoho vyberať,“ poznamenal Tomáš.

Stálica Stašák

Medzi vystavovateľmi vládla dobrá atmosféra. Obdivovať môžete značky ako HYUNDAI, CHEVROLET, KIA, ŠKODA, PEUGEOT, OPEL, NISSAN, SEAT a iné. Hosťom programu bude obľúbený spevák Peter Stašák, ktorý sa už asi každému spája s michalovským autosalónom. Na výstavu sa môžete prísť pozrieť v štvrtok 5. novembra do 19:30 hod. a v piatok 6. novembra od 9:00 do 19:30.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM