Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Michalovský jarmok? Ťahák do vášho mobilu, buďte stále v obraze

Už čo nevidieť bude v centre Michaloviec oveľa väčší ruch, ako býva zvyčajne. Nezadržateľne sa totiž blíži 48. Michalovský jarmok.

Ilustračný obrázok k článku Michalovský jarmok? Ťahák do vášho mobilu, buďte stále v obraze
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

48. Michalovský jarmok sa uskutoční v dňoch 18. až 20. augusta, teda od piatku do nedele. A aby ste boli vždy v absolútnom obraze, pripravili sme pre vás nasledujúci prehľad.

Kde sa budú nachádzať stánky?

Predaj sa uskutoční tradične na Obchodnej ulici. Stánky s občerstvením budú na návštevníkov čakať v druhej časti Obchodnej ulice.

Ako budú otvorené?

Predajné stánky s rôznym sortimentom budú otvorené od piatka do soboty na Obchodnej ulici. Ulička remesiel pri kultúrnom stredisku v piatok od 10:00 hod. do 19:00 hod. a v sobotu od 9:00 hod. do 19:00 hod.

Ako a kde bude prebiehať kultúrny program?

V piatok od 10:00 hod. je naplánované slávnostné otvorenie na tribúne pri mestskom úrade. Po oficiálnom otvorení sa predstavia na tribúne Hnojňane z Mihaľovec a Detský umelecký súbor Bliz z Ukrajiny. Jarmočné popoludnie bude pokračovať od 15.30 hod. Na tribúne sa predstaví skupina historického šermu zo Spišskej Novej Vsi, ktorá bude mať pripravené Pre každého niečo. Orientálna skupina Belies bude príjemným spestrením pred Vranovským choduľovým divadlom, ktoré vystúpi o 16.30 hod. s predstavením Jánošík a dvetisíc zbojníkov. Po nich si evergreeny Karola Duchoňa zaspievame spolu s Bandom Ľuba Kuruca. Aj ďalší kultúrny program sa uskutoční na rovnakom mieste – na námestí na tribúne pri mestskom úrade.

Je pripravený ešte iný špeciálny sprievodný program?

Iste sa mnoho z vás teší na každoročný príchod množstva motorkárov. Medzinárodný zraz sveta motocyklov, ktorý sa každoročne koná na Zemplínskej šírave bude aj tentokrát spojený s prejazdom našim mestom – tzv. spanilou jazdou. Pomyselnú bodku za piatkovým programom urobí svojim vystúpením, všetkým veľmi dobre známa, slovenská speváčka Kristína s kapelou. Vystúpi na tribúne pri mestskom úrade o 19.00 hod.

Čo ešte je dobré vedieť?

Kvôli konaniu jarmoku bude od štvrtkového poludnia až do nedele uzatvorená Obchodná ulica, Ulica A. Markuša a Duklianska ulica.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM