Zuzana Ročeňová Šport

Michalovský kickboxerista mal o zážitok postarané: Dostal sa na tréning so Seagalom!

Na tréningu aikida v Red Dragon, ktorého hlavnou hviezdou bol americký herec Steven Seagal, sa zúčastnil aj zástupca Športového Kickbox klubu Michalovce. Tréner Ľuboš Takáč, ohodnotil a vyzdvihol vysokú úroveň tohto podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Michalovský kickboxerista mal o zážitok postarané: Dostal sa na tréning so Seagalom!
Zdroj: Dnes24.sk

Športový Kickbox klub Michalovce spolupracuje s profesionálnym výcvikom centrom Red Dragon Strážske v rámci výmenných tréningov už pár rokov. Red Dragon vedie ako šéfinštruktor Peter Tomko, ktorý sa bojovým umeniam venuje od roku 1988.

Pri príležitosti 10. výročia založenia výcvikového centra Red Dragon Strážske, sa Športový Kickbox klub Michalovce stal podporovateľom seminára, ktorý sa konal počas uplynulého víkendu. Pozvanie prijal a seminár viedol Shihan Steven Seagal, držiteľ 7. danu, tréner aikida, filmový herec a muzikant.

„Na tréningu sa zúčastnil aj michalovský tréner Ľuboš Takáč, ktorý túto akciu hodnotí veľmi pozitívne. Vyzdvihuje najmä vysokú úroveň seminára ale aj súdržnosť členov aikida ako bojového umenia. Na tréning sa totiž prihlásilo približne 250 záujemcov nielen zo Slovenska, ale aj z Poľska, Bieloruska, Nemecka či Austrálie. Podľa želania Stevena Seagala bola kapacita seminára stanovená na maximálny počet ľudí 160,“ informovala za Športový Kickbox klub Michalovce Elena Takáčová.

Foto: archív Športový Kickbox klub Michalovce

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM