Zuzana Ročeňová Šport

Michalovský kickboxerista zabodoval na medzinárodnom turnaji: Mišo si z obrovskej konkurencii odniesol ZLATO!

Skvelý úspech nášho kickboxeristu! Predviedol sa na medzinárodnom turnaji v kickboxe a podarilo sa mu obsadiť prvú priečku. Na konte ma vynikajúce umiestnenie i hodnotnú medailu!

Ilustračný obrázok k článku Michalovský kickboxerista zabodoval na medzinárodnom turnaji: Mišo si z obrovskej konkurencii odniesol ZLATO!
Zdroj: Dnes24.sk

Koncom februára sa v Banskej Bystrici konal už 16. ročník WAKO (World Association of Kickboxing Organizations ) medzinárodný turnaj v kickboxe Memoriál Ladislava Tótha Slovak Open. Ide o najväčší slovenský turnaj v kickboxe. Aj tento ročník bol výnimočný, o čom svedčia jednak počty účastníkov (takmer 600 štartujúcich zo 65 klubov 10. krajín), jednak mená jednotlivých reprezentantov krajín, z ktorých mnohí sú šampiónmi sveta, Európy, či medailistami z vrcholných podujatí WAKO.

„Tejto súťaže sa zúčastnil aj Michalovčan Michal Stričík, ktorý vybojoval 1. miesto v kategórii K1 juniorov do 71 kg. Týmto ďalším víťazstvom potvrdil svoje postavenie najúspešnejšieho Michalovského pretekára na všetkých domácich súťažiach organizovaných Slovenským zväzom kickboxu na ktorých sa zúčastnil v roku 2014, ako aj prebiehajúceho roku 2015,“ informoval Peter Lukáš, zo Seiken klubu Michalovce

Na tejto súťaži úspešne reprezentoval mesto Michalovce, ako aj Seiken klub Michalovce. K víťazstvu zo svetového pohára v Szegede v roku 2014, k trom prvým miestam na Majstrovstvách Slovenska v kickboxe a druhému miestu na Majstrovstvách Slovenska v boxe v roku 2014 pridal ďalší krásny medzinárodný úspech.

Samotné zápasy si môžete pozrieť v našej videogalérii.

Foto/video: Peter Lukáč

Michal Stričík na medzinárodnom turnaji v kickboxe
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM