Rôzne

Michalovský pretekár zažil na trati nečakaný adrenalín: Najskôr problémy s kolesom a potom mu odišli brzdy!

Na trati nejde vždy všetko tak, ako si predstavujete. Presvedčil sa o tom aj Michalovčan Pavol Dlugoš. Ten mal počas pretekov najskôr problémy s predným kolesom a potom mu odišli brzdy.

Ilustračný obrázok k článku Michalovský pretekár zažil na trati nečakaný adrenalín: Najskôr problémy s kolesom a potom mu odišli brzdy!
Zdroj: Palki Racing Team‎

Len pred pár dňami sme vám priniesli článok o Michalovčanovi Pavlovi Dlugošovi a jeho automobilových pretekoch na známom Masarykovom okruhu. Tam skončil na krásnom prvom mieste Ma však už za sebou ďalšie veľké preteky a úspechy, s ktorými sa naším spravodajským portálom Michalovce24 podelil. Z posledných závodov si však nedoniesol len medaily, ale aj menej príjemné zážitky. Prezradil nám, čo tam zažil.

„Máme za sebou 1. podujatie Majstrovstiev Zóny Strednej Európy, ktoré sa konalo na známom maďarskom okruhu, kde sa jazdia aj preteky F1 – Hungaroring pri Budapešti,“ informoval nás Palki Racing Team. Bolo to 1.podujatie (dvojpretek) tohto európskeho seriálu. V prvom preteku obsadil pretekár Pavol Dlugoš 3. miesto v seriáli FIA CEZ a 2. miesto v seriáli ESSET MSR pretekov automobilov na okruhu. Potom sa stalo. Najprv problémy s predným kolesom a potom odišli brzdy.

„V druhom preteku sme mali problémy so zadretým ložiskom na ľavom prednom kolese. A päť kôl pred koncom nám odišli brzdy.“ Podľa slov pretekárskeho tímu išlo o menšie technické problémy.

Všetko sa však napokon dobre skončilo. „Nakoniec sme obsadili 5. miesto FIA CEZ a 3.miesto v ESSET MSR – všetko v kategórii D4 do 1400ccm.“ V športovom kalendári FIA CEZ pretekov automobilov na okruhu je ďalšie podujatie v Rakúskom RED BULL Ringu – 13.-15.5.2016. „Z dôvodu šetrenia finančných prostriedkov sa ho nezúčastnime, ale chystáme sa na nasledujúce podujatie na tiež veľmi známom českom okruhu v Moste, ktoré sa uskutoční 17.-19.6.2016,“ prezradili na záver v Palki Racing Team-e.

Môže vás zaujímať:

Ivan Jakeš (41) historicky najúspešnejší Slovák na Dakare: Vlk samotár motozrazy neobľubuje, FOTO

Michalovčan Pavol Dlugoš to za volantom vie: Pozrite, čo dokázal na automobilových pretekoch!

Pavol Dlugoš prezradil zážitok z nedávnych majstrovstiev
7
Galéria
Zdroj: Palki Racing Team‎
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM