Zuzana Ročeňová Rôzne

Michalovský rapper Straňanský Rosy: Na najnovšom albume rozobral svoju dušu!

Mladý rapper Straňanský Rosy drží tempo s konkurenciou a vydáva nový sólový album, pod názvom Moja duša. Trinásť skladieb je výsledkom polročnej práce a zaujímavých hostí, ktorí sa podieľali ako za mikrofónom, tak aj na produkcií.

Ilustračný obrázok k článku Michalovský rapper Straňanský Rosy: Na najnovšom albume rozobral svoju dušu!
Zdroj: Dnes24.sk

Rodený Michalovčan, ktorého môžeme poznať pod menom Róbert Sirý (24), sa venuje rapu intenzívne už 5 rokov a po prvom demo albume Život sídliskový, prichádza s novinkou Moja duša. Celé sa to nahrávalo v košickom štúdiu Evolution Records & Production a pod touto značkou album oficiálne vychádza 26.11.2013 .

Texty napísané jedine mnou

Prvé texty začal písať, keď mal niečo okolo 15 rokov, no aktívne sa tomu venuje od roku 2009, kedy medzi ľudí vypustil svoj prvý demo album. Texty si píše výhradné sám. ,,Nikdy by som nikomu nedal napísať text, ktorý by som mal v skladbe zarapovať. Rap je o vlastnom vyjadrení interpreta, to čo prežil, to čo vidí, to čo vníma okolo seba a z toho vznikajú aj moje texty, napísané jedine mnou,“ hovorí Rosy.

Na chystanom albume je 13 skladieb, z toho každá o niečom inom. ,,Texty sú z môjho života, o tom ako som žil kedysi, o mojich pocitoch, o slovenskej krajine, o tom ako to beží na ulici. Je tam skladba, ktorú som spravil pre moju mamu alebo o mojej láske k hudbe. Proste to čo som mal v sebe, vo svojej duši, to som aj vydal, preto aj ten názov Moja duša,“ doplnil Straňanský Rosy.

Na albume aj Moloch Vlavo, či poľská creew EESS

Trinásť skladieb je výsledkom obdivuhodnej spolupráce viacerých hostí ako za mikrofónom, tak aj na produkcii. Za mikrofón sa postavili raperi ako Fako, Moloch Vlavo, Malder, Rousi, Charakter a poľská creew EESS. A čo sa týka produkcie, tam sa nám predstavia napríklad 2N, Mugis, Denisovan, Norbert Ronin a ANS Beats.

Pozrite si v našej videogalérií zopár skladieb z dielne Straňanského Rosyho.K albumu pôjde vonku ešte jeden videoklip, v ktorom hosťuje Fako (stanica projekt).

Michalovský raper Straňanský Rosy vydáva album Moja duša
3
Galéria
Michalovský raper Straňanský Rosy vydáva album Moja duša
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM