Zuzana Ročeňová Krimi

Michalovských motoristov môže opäť čakať prekvapenie od policajtov: Na čo si tentoraz posvietia?

Dopravní policajti vyrazia opäť na naše cesty, aby si posvietili na vodičov. Tentoraz však môžu zostať prekvapení aj tí šoféri, ktorí počas kontroly zastavení nebudú. Doma ich možno bude čakať nemilé prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Michalovských motoristov môže opäť čakať prekvapenie od policajtov: Na čo si tentoraz posvietia?
Zdroj: TASR

Počas soboty (17. 05. 2014) vykonajú muži zákona v Michalovciach osobitnú kontrolu zameranú na dodržiavanie ustanovených a obmedzených rýchlostí jazdy vozidiel. Ako uviedol hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru Alexander Szabó, jej cieľom je pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a zároveň znížiť počet dopravných nehôd s následkom na životoch a zdraví účastníkov cestnej premávky.

V sobotu budú na michalovských cestách vykonané aj kontroly objektívnej zodpovednosti v obmedzenej miere. „Vodiči sa tak môžu pripraviť na to, že možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale že im príde zásielka domov,“ dodal Szabó.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM