Rôzne

Milovníci ľadu si prídu na svoje aj na michalovskom zimáku: Ako to je s korčuľovaním?

Ak obľubujete jazdu na ľade, na svoje si môžete prísť aj na zimáku v Michalovciach. Zisťovali sme bližšie, ako to tam je s verejným korčuľovaním.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci ľadu si prídu na svoje aj na michalovskom zimáku: Ako to je s korčuľovaním?
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Prvými klziskami Michalovčanov boli kedysi zamrznuté rybníky, rieky a aj Šírava. Tohtoročná zima milovníkom rekreačného korčuľovania na prírodných zamrznutých plochách v Zemplíne praje tiež. Michalovčania si však môžu zakorčuľovať aj priamo v meste na zimnom štadióne.

Verejné korčuľovanie

Poriadne si vyventilovať hlavu, zabaviť sa, zašportovať, alebo všetko v jednom. To môžete zažiť počas korčuľovania. Nasmerovať si to môžete aj na michalovský zimný štadión. Priaznivci rekreačného korčuľovania či hokeja si tu prídu na svoje.

A kedy býva na michalovskom zimáku verejné korčuľovanie? „Verejné korčuľovanie je väčšinou v nedeľu v čase od 16:00 do 18:00 hodiny,“ povedala pre náš spravodajský portál Marcela Zalomová z HK Dukla Michalovce.

Na zimnom štadióne na Športovej ulici hrávajú svoje domáce zápasy hokejisti HK Dukla Michalovce. Pre širokú verejnosť je k dispozícii verejné korčuľovanie podľa rozpisu. Verejné korčuľovanie teda nie je vždy v nedeľu. „Nie je tomu tak vždy, nakoľko HK Mládež máva turnaje a rozpis ľadovej plochy sa tomu prispôsobuje,“ upozornila Marcela Zalomová. Počas týždňa si môžu objednať ľad školské zariadenia.

Koľko zaplatíte?

„Rozpis ľadovej plochy je k nahliadnutiu na stranke www.hkmladezmichalovce.sk , tam nájdete uvedené presne, kedy sa verejné korčuľovanie koná,“ priblížila pre záujemcov o korčuľovanie na záver Zalomová. Vstupné na dve hodiny verejného korčuľovania je 1,50 eur, pre poistencov Všeobecnej zdravotnej poisťovne je vstupné zľavnené na 1 euro.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM