Ondrej Petričko Krimi

Lúpežný prepad vo dvore: Mladíci (17) najskôr muža kopali, potom došlo na nôž

Dvaja 17-roční mladíci z Kráľovského Chlmca podľa polície prepadli o 10 rokov staršieho muža z okresu Trebišov. Kopali ho, udierali a dokonca porezali nožom na tvári. Za svoj čin si môžu odsedieť v chládku až 6 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Lúpežný prepad vo dvore: Mladíci (17) najskôr muža kopali, potom došlo na nôž
Zdroj: Webnoviny.sk

Trebišovskí policajti vypátrali a zo zločinu lúpeže obvinili dvojicu mladistvých Mareka (17) a Daniela (17) z Kráľovského Chlmca. Obvinení 9. júna okolo 02,30 hod. vo dvore predajne bielej techniky v meste Kráľovský Chlmec, podľa polície fyzicky napadli 27-ročného muža z okresu Trebišov.

„Kopli ho do oblasti nôh, načo poškodený spadol na zem, a keď sa chcel zo zeme postaviť, tak ho jeden z útočníkov udrel päsťou do tváre a dvakrát kopol do nôh. Následne poškodeného obvinený Marek s nožom porezal na líci, čo využil Daniel a z ruky mu odcudzil mobilný telefón,“ prezradil košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Obaja obvinení boli umiestnení do cely policajného zaistenia. Tento čin ich môže vyjsť poriadne draho. „V prípade dokázania viny im hrozí polovica z trestnej sadzby trestu odňatia slobody na 7 až 12 rokov,“ dodal hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM