Rôzne

Mnohých z vás isto budú zaujímať: Prvé informácie k Silvestru 2018 v Michalovciach!

Ani sme sa nenazdali, a onedlho nás čaká odratávanie posledných sekúnd roka 2018. A my vám teraz prinášame prvé informácie k Silvestru v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Mnohých z vás isto budú zaujímať: Prvé informácie k Silvestru 2018 v Michalovciach!
Zdroj: TASR

Máme tu už posledný mesiac roka. December sa tradične bude niesť aj v našom meste i v znamení Vianoc a aj Silvestra. Rozlúčka s rokom 2018 príde na rad už o pár týždňov. Stane sa tak aj v Michalovciach a ako býva zvykom, bude to aj s oslavou v centre mesta.

A my vám ponúkame teraz možnosť už vopred sa oboznámiť s prvými informáciami týkajúcich sa silvestrovskej oslavy v našom meste. Program začne 31. decembra o 22:30 hod. Oslavou štátnosti (26. výročím) na tribúne pri Mestskom úrade v Michalovciach. Samozrejmosťou bude počas oslavy ohňostroj a aj novoročný prípitok.

„Program bude spojený so zapálením, vatry, ohňostrojom a príhovorom primátora mesta,“ priblížila hovorkyňa mesta Michalovce Iveta Palečková. A už je len na vás, či sa osobnou účasťou pridáte k oslavujúcim Michalovčanom aj vy.

. Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

A ak sa chcete už teraz naladiť na silvestrovskú nôtu, môžete si pozrieť našu priloženú fotogalériu a v nej archívne zábery zo silvestrovského ohňostroja v Michalovciach.

Spomienky na silvestrovský ohňostroj v Michalovciach
12
Galéria
Zdroj: Dominik Klacik

Fotky: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM