Rôzne Rôzne

Môžeme sa tešiť, ďalší víkend je už pred nami: Lákadlá v Michalovciach, ktoré vám spríjemnia voľné dni

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Michalovciach môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Môžeme sa tešiť, ďalší víkend je už pred nami: Lákadlá v Michalovciach, ktoré vám spríjemnia voľné dni
Zdroj: TASR

Tak to vidíme my

1. do 29. apríla, Galéria MsKS Michalovce

Michalovskí fotografi Stanislav Orolín a František Demský si vo svojom meste pripravili výstavu pod názvom Tak to vidíme my… Prvú spoločnú výstavu mali presne pred rokom. Michalovčania Stanislav Orolin a František Demský patria zároveň medzi najstarších, ale zároveň najskúsenejších fotografov fotoklubu Zempfo Michalovce. Výstava sa uskutoční od 1. apríla do 29. apríla v malej galérii MsKS Michalovce.

Tvorba 2016

7. apríla o 16:00, Galéria ZOS Michalovce

Galéria Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach vás pozýva na regionálnu súťažnú výstavu výtvarných prác neprofesionálnych výtvarníkov. Vernisáž sa uskutoční 7. apríla o 16. hodine a výstava potrvá do 25. apríla.

Detský festival ľudovej hudby

8. apríla o 13:00 v galérii Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach

Pozývame vás na Detský festival ľudovej hudby – Vidiečanova Habovka, ktorý sa uskutoční 8. apríla 2016 o 13.00 v ga­lérii Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach.

Big Cigars

8. apríla o 20:00, Freedom v Michalovciach

Freedom vás pozýva na Námestie osloboditeľov 80, kde sa uskutoční 8. apríla koncert Big Cigars o 20. hodine. Tentokrát k ním zavíta prešovská kapela BIG CIGARS s americkým blues.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM