Rôzne

Mrknite na 10 fotiek a otestujte sa: Koľko dedín pri Michalovciach podľa nich spoznáte?

Špeciálny fotokvíz určený nielen pre všetkých lokálpatriotov. Zahrajte si ho a otestuje sa, ako dobre poznáte dediny v rámci okresu Michalovce.

Ilustračný obrázok k článku Mrknite na 10 fotiek a otestujte sa: Koľko dedín pri Michalovciach podľa nich spoznáte?
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Každá je iná a každú sa oplatí spoznať. Reč je o dedinách nachádzajúcich sa v Michalovskom okrese. Boli ste už v niektorých alebo dokonca vo väčšine z nich? Potom by ste mohli mať výhodu v našom novom kvíze.

Zobrazí sa vám v ňom postupne 10 fotiek a ku každej skúste správne priradiť správnu obec z troch možností. Všetky fotky a všetky obce vyskytujúce sa v kvíze sú výlučne z nášho okresu.

Pri každej fotke resp. otázke berte do úvahy fakt, že na ňu máte len 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Môžete ho kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vašim priateľom. Registrovaní užívatelia sa môžu objaviť v tabuľke najlepších.

Hrajte tu: 10 snímok z okresu Michalovce: Predveďte sa a priraďte ku každej tú správnu dedinu

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM