Barbara Dallosová Krimi

Muža, ktorý v zábavnom centre namieril zbraň na zamestnankyňu, chytili: Michalovčan Ľuboš (22) je už v rukách polície!

Po lupičovi, ktorý ohrozoval zbraňou pracovníčku zábavného centra, kriminalisti intenzívne pátrali. Teraz už mladý Michalovčan sedí v cele policajného zaistenia. Na rováši vraj mal už aj predtým...

Ilustračný obrázok k článku Muža, ktorý v zábavnom centre namieril zbraň na zamestnankyňu, chytili: Michalovčan Ľuboš (22) je už v rukách polície!
Zdroj: TASR

O nočnom lúpežnom prepadnutí v Michalovciach (31.3.), pri ktorom sa páchateľ neštítil vytiahnuť na zamestnankyňu zábavného centra zbraň, sme vás už informovali.

„Pristúpil k baru a pýtal od nej peniaze, ktoré mu odmietala vydať a tak podišiel k nej za barový pult, namieril na ňu pištoľ a svoju požiadavku zopakoval. V obave o svoj život mu následne odovzdala peňaženku s peniazmi. Páchateľ z miesta ušiel,“ opísal vtedy udalosť hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó. Michalovskej spoločnosti spôsobil páchateľ škodu vo výške 715 eur.

Podľa najnovších informácií od polície už muži zákona páchateľa našli. Ako vysvetlil hovorca, michalovskí kriminalisti na objasnení a vypátraní páchateľa tohto zločinu intenzívne pracovali.

,,Včera páchateľa zadržali, vyšetrovateľ PZ zo spáchania tohto zločinu obvinil 22-ročného Michalovčana Ľuboša, ktorý sa už v minulosti dopustil majetkovej a inej trestnej činnosti. Obvineného policajti umiestnili do cely policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie," dodal Szabó s tým, že v prípade dokázania viny hrozí mladíkovi trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM