Krimi

Na ceste došlo k nehode: Peugeot prešiel do protismeru, zrazil sa s audinou Michalovčana (55) a... potom ešte nastalo toto!

Stala sa vážna dopravná nehoda. Podľa polície auto značky Peugeot prešlo do protismernej časti vozovky, kde došlo k zrážke s Audi A6. Tým to však ešte neskončilo.

Ilustračný obrázok k článku Na ceste došlo k nehode: Peugeot prešiel do protismeru, zrazil sa s audinou Michalovčana (55)  a... potom ešte nastalo toto!
Zdroj: Policajný zbor SR

Na pohľad hrozivo vyzerajúca dopravná nehoda sa stala za účastí niekoľkých vozidiel. Za volantom jedného z nich bol aj Michalovčan.

Vo štvrtok pred 8. hodinou došlo na ceste prvej triedy v obci Hubová v okrese Ružomberok k dopravnej nehode, ktorej účastníkom bol aj Michalovčan. Cesta bola počas dokumentovania nehody úplne uzavretá.

„Podľa polície vodič (46) z Českej republiky riadil Peugeot 406 v smere od obce Hubová na Ružomberok. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s osobným vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s Audi A6, ktoré šoféroval vodič (55) z Michaloviec. Následne do motora z peugeota narazilo ďalšie Audi A6, ktoré viedol v smere od obce Hubová vodič (30) z Považskej Bystrice,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

Pri dopravnej nehode utrpel vodič peugeota ťažké zranenia, vodiča z Michaloviec z audi jednorazovo ošetrili. „Alkohol u vodičov audi vykonanými dychovými skúškami zistený nebol. U vodiča peugeota bol nariadený odber krvi. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 12 000 eur. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania,“ uviedol.

V súvislosti so sychravým počasím a zníženou viditeľnosťou polícia vyzýva účastníkov cestnej premávky na zvýšenú opatrnosť na cestách. „Vodiči majú sťažené podmienky na jazdu, pretože kombinácia dažďa, mrholenia, snehu, tmy, poľadovice a mokrej vozovky si vyžaduje maximálnu koncentráciu. Počítať treba aj s tým, že vo vyjazdených koľajach môže stojaca voda najmä v zákrutách spôsobiť šmyk,“ dodal žilinský krajský policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM