Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Na Vinianskom jazere to už začína žiť: Jeho vody si užívajú prví odvážlivci, FOTO

Afmosféra pohody. Na Vinianskom jazere to už začína žiť. Pred oficiálnym štartom letnej sezóny sa už kúpu vo vode prví plavci, iní zase chytajú bronz.

Ilustračný obrázok k článku Na Vinianskom jazere to už začína žiť: Jeho vody si užívajú prví odvážlivci, FOTO
18
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Po dlhých mesiacoch štartuje opäť obdobie, ktoré milujú všetci priaznivci kúpania sa a vodných radovánok. Teploty stúpajú a slnko ukazuje svoju silu.

Atmosféra pohody

Žiť to už začína aj na Vinianskom jazere. Hoci tam ešte oficiálna letná sezóna nezačala, jeho vody už skúšajú prví nedočkavci.

Boli sme sa s fotoaparátom pozrieť priamo na mieste. Voda Vinianskeho jazera už jednoducho láka. Niektorí ju počas našej návštevy skúšali len takpovediac na dotyk, iní si trúfli do nej zájsť po kolená a väčší odvážlivci si už dokonca i zaplávali. Pohoda vládla aj na brehu. Na dekách sa slnili páry a chytali bronz.

Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V tvare krokodíla

Pred otvorením sezóny sa to vo Vinnom pomaličky rozbieha. Ešte pred zahájením leta sa chodia na jazero pozrieť aj motorkári, mieria tam i cyklisti, ktorí si zvyknú potom aj oddýchnuť v tráve. Okolo jazera behávajú ľudia, ktorí toto krásne okolie využívajú na šport.

Na brehu nechýbajú rodiny s deťmi, ktoré tam šantia. Pre najmladších je pri Vinnom jazere k dispozícii detský vláčik, či stará hojdačka v tvare krokodíla. Viac už uvidíte v obrazoch prostredníctvom našej priloženej fotogalérie.

V OBRAZOCH: Vinianske jazero? Láka aj pred otvorením sezóny
18
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM