Krimi

Na železnici sa stala tragédia: Vyhasol život muža!

V utorok podvečer došlo na železnici na Zemplíne k nešťastiu, ktoré neprežil muž. Prinášame vám ďalšie informácie priamo od polície.

Ilustračný obrázok k článku Na železnici sa stala tragédia: Vyhasol život muža!
Zdroj: TASR

Policajná hovorkyňa Jana Migaľová uviedla, že v utorok o 17:15 hod. počas jazdy osobného vlaku na železničnej trati Stakčín – Humenné, v úseku Hažín nad Cirochou a zastávka Humenné, na koľajovej trati došlo za doposiaľ nezistených okolností k zrazeniu a následnému usmrteniu muža (r.n. 1985).

„Spadol pred prichádzajúci osobný vlak a ten ho zachytil svojou prednou časťou. Telo muža zostalo na koľajisku, pričom utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom,“ povedala pre náš spravodajský portál Migaľová.

Tá zároveň dodala, že telo bolo prevezené na patológiu a u nebohého bola nariadená zdravotno-bezpečnostná pitva na zistenie presnej príčiny smrti.

„Rušňovodič bol podrobený dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, pričom výsledok bol negatívny. Poverený príslušník Železničnej polície začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ informovala policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM