Veronika Ondo-Cholewová Krimi

Na železnici vyhasol mladý ľudský život: Mladíka (†20) zrazil vlak, podľahol zraneniam!

Veľmi smutná tragédia na železnici, pri ktorej vyhasol mladý ľudský život. Ako uvádza polícia, mladík (†20) mal náhle vystúpiť z krovinatého porastu a vstúpiť do koľajiska. Utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.

Ilustračný obrázok k článku Na železnici vyhasol mladý ľudský život: Mladíka (†20) zrazil vlak, podľahol zraneniam!
Zdroj: TASR

Smutná tragédia sa odohrala na Zemplíne a to konkrétne na železničnej trati medzi stanicou Udavské a zastávkou Ľubiša v okrese Humenné. Podľa polície tam došlo k zrazeniu a usmrteniu 20-ročného mladíka.

„Ten mal náhle vystúpiť z krovinatého porastu a vstúpiť do koľajiska. Rušňovodič po zaregistrovaní osoby okamžite použil zvukové výstražné znamenie a rýchlo brzdu, no zrážke už nedokázal zabrániť,“ uviedla policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Na miesto boli privolaní záchranári, no obhliadajúci lekár konštatoval smrť. Išlo o zranenia nezlučiteľné so životom. „U rušňovodiča bola vykonaná dychová skúška na zistenie alkoholu v dychu – jej výsledok bol negatívny,“ ozrejmila ďalej Migaľová.

K zraneniu cestujúcich vo vlaku nedošlo. „Poverený príslušník OdŽP PZ Prešov v Humennom začal na základe týchto udalostí trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ dodala policajná hovorkyňa.

foto: ilustračné

Čítajte tiež:

Ukrajinec (36) priviezol do michalovskej nemocnice mladšieho brata. Polícia: Už v aute nejavil známky života

Policajti vyšetrujú obzvlášť závažný pokus o vraždu: Do michalovskej nemocnice priviezli dobodaného Belgičana (34)!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM