Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Nabitý máj v Michalovciach: Vybrali sme TOP 7 podujatí, značte si do kalendárov!

Máme tu nový mesiac a máj so sebou prinesie do Michaloviec nejedno atraktívne podujatie. Vybrali sme 7 akcií, o ktorých sa rozhodne oplatí vedieť.

Ilustračný obrázok k článku Nabitý máj v Michalovciach: Vybrali sme TOP 7 podujatí, značte si do kalendárov!
Zdroj: Dnes.24/IDS BK

Nevídané

5. mája 2017 o 16:00 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

Ak máte chuť na trochu umenia v podobe sôch, určite príďte na vernisáž výstavy, ktorá sa uskutoční 5. mája o 16. hodine v Malej galérii MsKS. Predstaví sa tam sochárka Marianna Machalová -Jánošíková.

Echo Zemplína

5. mája 2017 o 17:00 hod., na tribúne pri MsÚ

Mestské kultúrne stredisko Michalovce pripravuje Echo Zemplína 2017. V piatok 5. mája o 17. hodine si na tribúne pri MsÚ užijete kopec hudby a skvelých hudobníkov, ktorí predvedú svoj talent. O.Z. Žijem pre Zemplín ponúka v rámci tejto súťaže a podujatia možnosť nahrať demo nahrávku v profesionálnom nahrávacom štúdiu.

Partička na šňúre

6. mája 2017 o 18:00 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

Populárne hudobno – zábavné improvizačné posedenie, do ktorého sú zatiahnutí aj diváci je späť v Michalovciach. Hrať budú: Lukáš Latinák, Róbert Jakab, Marián Miezga, Juraj Kemka, Petra Polnišová, Roman Pomajbo, Richard Stanke, Marián Čekovský a Daniel Dangl. (hrajú štyria). Hudobný doprovod bude Marián Čurko. Čakajú vás v sobotu vo veľkej sále MsKS.

Jesus Christ Superstar

8. mája 2017 o 19:00 hod., Chemkostav aréna Michalovce

Legendárny muzikál Jána Ďurovčíka Jesus Christ Superstar a IMT Smile bude 8. 5. 2017 o 19:00 hod. v Chemkostav aréne v Michalovciach. Svoje turné michalovský rodák Ján Ďurovčík začína práve v našom a v jeho meste. Príďte sa pozrieť na nezabudnuteľné predstavenie.

Chlieb s maslom

12. mája 2017 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach

Chlieb s maslom je príbeh troch mužov hľadajúcich zmysel partenerských vzťahov a ideálneho spôsobu ako v nich zotrvať. Stvárnia to: Martin Mňahončák, Branislav Deák, Juraj Loj, Dominika Žiaranová. Čakajú vás 12. 5. 2017 o 19:00 hod. vo veľkej sále MsKS. Vstupné je 13 eur.

Deň Matiek

15. mája o 16:00 hod., MsKS

Deň matiek sa nezadržateľne blíži a matky (a otcovia) ho budú prežívať každý svojím spôsobom. Na každého však čaká množstvo prekvapení….MsKS Michalovce uvádza 15. mája pri tejto príležitosti o 16. hodine film pre všetky mamy na celom svete.

Michalovská hudobná jar

22. mája 2017 o 18:00 hod., Sála Zlatého býka

V sále Zlatého býka vystúpi v rámci hudobnej jari Československé komorné duo, ktoré založili na brnenskej Janáčkovej akadémii múzických umení v roku 2004 český huslista Pavel Burdych a slovenská pianistka Zuzana Berešová. Obidvaja umelci sú pravidelnými hosťami hudobných festivalov v Nemecku, Rakúsku, Česku a Slovensku. Často koncertujú vo svetových metropolách – Rím, Paríž, Viedeň, Lisabon, Soul, Bukurešť, Sofia, Atény, Belehrad, Budapešť, Praha, Bratislava.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM