Veronika Ondo-Cholewová Kultúra

Nádhera zachytená na FOTKÁCH: Umelkyňa maľovala v Michalovciach na nahé ženské telá

V metropole Zemplína ľudia mohli po prvýkrát naživo sledovať maľovanie na nahé ženské telá. Modelky sa menili na krásne umelecké diela. Prinášame foto.

Ilustračný obrázok k článku Nádhera zachytená na FOTKÁCH: Umelkyňa maľovala v Michalovciach na nahé ženské telá
6
Galéria
Zdroj: P&R produkčná

V Michalovciach sa nedávno uskutočnila Výstava zdravie a krása a počas nej ste mohli vidieť aj tzv. BodyArt Exhibition. Takáto šou maľovania nahých ženských tiel a k tomu naživo, sa uskutočnila v našom meste vôbec po prvý raz.

Garantkou celej šou bola Marta Gejdošová, profesionálna maskérka, vizážistka, vlasová dizajnérka, imagemakerky a bodypainterka. Okrem toho sa môže pochváliť aj prvenstvom zo slovenských majstrovstiev v BodyArt. Na konte má tiež zisk druhého miesta na medzinárodnej súťaži Body Art 2011 v Bratislave, účasť na World Bodypainting Festivale v rakúskom Portschachu a mnohé ďalšie.

Táto členka World Bodypainting Association a prezidentka Asociácie Bodypainterov Slovenska predviedla svoje umenie priamo pred divákmi v Michalovciach. Pod jej štetcami sa menili modelky na umelecké diela. Zaujímavosťou tiež je, že celá premena trvala niekoľko hodín.

Okrem bodypaintingu, teda maľovaniu na celé telo alebo na tvár sa umelkyňa, ktorá navštívila Michalovce, venuje aj maľovaniu špeciálnymi fluorescenčnými farbami, ktoré žiaria pod UV osvetlením. Robí tiež make-up pre film, divadlo i dočasné tetovanie.

V našom meste sa predviedla s modelkami, na ktorých zobrazila zvieracie motívy. Viac už nájdete v našej priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

OBRAZOM: V metropole Zemplína sa maľovalo na nahé telá žien!
6
Galéria
Zdroj: P&R produkčná
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM