Zuzana Ročeňová Rôzne

Naj témy týždňa v kocke: Nový klip michalovskej kapely i kúpanie v ľadovom Laborci

V Michalovciach a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj uplynulý týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Prečítajte si najčítanejšie témy na našom spravodajskom portáli v jednej kocke.

Ilustračný obrázok k článku Naj témy týždňa v kocke: Nový klip michalovskej kapely i kúpanie v ľadovom Laborci
Zdroj: Dnes24.sk

Máte plné zuby šéfa, žalostný plat alebo ste nezamestnaný a hľadáte si prácu? Náš prehľad vám v tom pomôže. Do týchto firiem práve hľadajú nových ľudí…Začiatok nového roka s novou prácou? V Michalovciach a okolí hľadajú ľudí na vyše 20 pozícií

Michalovskí hasiči museli v uplynulých dňoch likvidovať požiar chaty v rekreačnej oblasti Zemplínska Šírava. Chata zhorela takmer do tla, oheň napáchal škody celkovo za 36 000 eur! Viac v článku – Chata na Šírave sa ocitla v plameňoch: Škody za 36 000 eur, takto malo dôjsť k požiaru!

Hudobná formácia, pod názvom Kristián Dufinec & Inkognito, po úspechu na Košickom zlatom poklade má na konte aj nový videoklip. Dej klipu sa odohráva na kaštieli a pikošky zo samotného natáčania sa dočítate TU – Michalovská kapela predstavila dlho očakávaný videoklip: TU sú detaily z nakrúcania

V malej dedinke sa skupinka novozvolených poslancov zo Strany rómskej koalície postarala o poriadny šok. Veď pozrite, aké rozhodnutie učinili – Rómski poslanci sa postarali o poriadne prekvapenie: Že odmeny? Týmito slovami vyrazili dych!

Hoci bolo pod nulou, na brehu sneh a vo vode kusy ľadu, ľudia sa iba z diaľky prizerali, ako v Laborci končia desiatky mužov a žien. Pozrite, čo sa to dialo – Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách: V ľadovej vode sa vraj zohriali :)

Obyvatelia Michalovského okresu odchádzajú za školou, ale aj za prácou. Štatisti sa pozreli v sčítaní obyvateľstva práve aj na túto oblasť a priniesli zaujímavé zistenia. Čítajte viac – Zaujímavé zistenia z Michaloviec: Koľko ľudí odchádzalo za prácou do Bratislavy a koľko za hranice?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM