Kultúra

Najväčší hudobný festival na Šírave sa už pripravuje: Kedy sa uskutoční?

Najväčší hudobný festival na Zemplínskej šírave sa už pripravuje. Pôjde o jeho štvrtý ročník. V ktorých dňoch sa uskutoční?

Ilustračný obrázok k článku Najväčší hudobný festival na Šírave sa už pripravuje: Kedy sa uskutoční?
Zdroj: zdroj: B.K.

Zemplínska šírava bude počas leta lákať aj na známy hudobný festival. Chystá sa tam totiž štvrtý ročník Amfik Šírava festu. A už je aj známy termín, kedy sa naň môžete tešiť. Toto atraktívne podujatie sa uskutoční 26. júla s pokračovaním až do skorých ranných hodín 27. júla 2019 v rekreačnom stredisku Hôrka.

Amfik Šírava fest svoj prvý ročník odštartoval ešte v roku 2015. Po 15 rokoch bol vtedy prvým hudobným festivalom na šíravskom amfiteátri. Už v tých časoch sa toto podujatie rozhodli pomenovať Amfik Šírava fest, keďže sa uskutočňuje v amfiteátri strediska Hôrka. Tak je tomu doteraz.

A ako sme vám už prezradili, známy je už aj termín konania tohto festivalu. A tak si už teraz môžu jeho fanúšikovia poznačiť piatok 26. júla s pokračovaním až do skorých ranných hodín 27. júla do svojho kalendára. Na akých umelcov sa počas tohto ročníka návštevníci môžu tešiť, organizátori festivalu ešte nezverejnili. Programu tohtoročného Amfik Šírava festu sa však budeme venovať neskôr aj na našom webe v ďalších článkoch.

Foto: archívne

Pri hudbe ešte zostaneme, pretože s ňou súvisí aj tanec. Pozrite si Majstrovstvá Slovenskej republiky v tanečnom športe.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM