Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Najväčší open air festival tanečnej hudby: Na Šírave ponúkne aj párty loď

Na Zemplínskej šírave sa počas leta uskutoční aj najväčší open air festival tanečnej hudby v SR. Okrem iných lákadiel ponúkne aj párty loď.

Ilustračný obrázok k článku Najväčší open air festival tanečnej hudby: Na Šírave ponúkne aj párty loď
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Na Šírave môžete počas leta zažiť aj najväčší open air festival tanečnej hudby na Slovensku. SunDance Open Air Festival 2018 sa uskutoční v dňoch 20. – 21. júla v stredisku Hôrka.

Dva festivalové dni

Spomínaný festival na Slovensko priniesol v minulosti mená ako Nicky Romero, Tujamo, Dimitri Vangelis & Wyman, Merk & Kremont, Michael Calfan, či Kryder.

Ako organizátori zverejnili, so svojím 11. ročníkom príde počas dvoch festivalových dní na Lúč (pláž rekreačného strediska Hôrka). Areál festivalu bude situovaný hneď nad verejnou plážou, ktorá bude počas jeho konania k dispozícii ako stanové mestečko. Stredisko zároveň ponúkne rôzne športové a rekreačné aktivity, ktoré návštevníci počas festivalu radi využívajú.

Párty loď

SunDance nebude len o hudbe, ale aj o atmosfére spojenej s rekreáciou pri vode na pláži. Návštevníkov čaká tiež chillout zóna a dokonca párty loď. Súčasťou párty lode bude plavba okolo Šíravy.

„Uvoľnená atmosféra, skvelá hudba, drinky a jedinečný zážitok, ktorý prinášame ako jediný slovenský festival,“ uviedli usporiadatelia o hudobnej párty na lodi. Každá plavba je limitovaná počtom miest a na každej plavbe bude iný obľúbený dídžej v rôznych časoch.

Čo festival ponúkne?

  • MAIN stage
  • IBIZA PARTY stage
  • CHILL OUT zona
  • PARTY BOAT
  • VIP Zona / separátny priestor + najlepší výhľad na stage
  • Stanové mestečko vedľa areálu
  • SunDance atmosféra
  • Zahraniční headlineri

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM