Zuzana Ročeňová Rôzne

Nakupovanie v novej tržnici už čoskoro: Okrem množstva obchodov aj zvýhodnené parkovanie!

Na dlho očakávanej tržnica v Michalovciach sa už s rekonštrukčnými prácami skončilo a teraz sa čaká už len na predávajúcich, ktorí o pár dní otvoria svoje prevádzky. Okrem nových obchodov sa môžeme tešiť aj na zvýhodnené parkovanie. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku Nakupovanie v novej tržnici už čoskoro: Okrem množstva obchodov aj zvýhodnené parkovanie!
Zdroj: Dnes24.sk

Rozostavaná tržnica, ktorá stála v centrálnej mestskej zóne nášho mesta sa dočkala po dlhých rokoch poriadnej obnovy. Trojpodlažná budova postupne nabrala modernú architektúru. „Investor mal jasnú koncepciu požiadaviek a riešenia celkových priestorov. Prispôsobovať sa existujúcej budove bolo ťažšie, v prípade ak by išlo o novostavbu by to bolo jednoduchšie. Myslím si, že sa nám to celkom podarilo,“ povedal na margo novej tržnice architekt Martin Németh.

Pre potreby parkovania návštevníkov tržnice bude slúžiť novovybudované parkovisko. „K dispozícií bude 66 parkovacích miest. Budeme tu mať dve rampy a parkovanie bude pre návštevníkov dve hodiny zdarma. To znamená, že po dvoch hodinách sa už bude normálne platiť,“ prezradil projektový manažér Ján Fris. Parkovisko je riešené z bočnej a z prednej časti, ako je prístupová cesta.

Výhodou pre samotných trhovníkov bude to, že budú mať všetko k dispozícií. „Trhovníci budú mať prístup autom a prívesnými vozíkmi k blízkosti stánkov. Možnosť napojenia sa na elektrinu a taktiež vodu,“ dodal Fris. Predávať sa bude najmä čerstvá zelenina a ovocie. Avšak vo vnútri na nás čakajú predajne s rôznymi výrobkami i služby pre Michalovčanov. Viac sa dočítate TU .

Čítajte tiež:

Pohľad, ktorého sa už Michalovčania nemôžu dočkať: TAKTO vyzerá michalovská tržnica zvnútra!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM