Rôzne

Naše tipy na víkendové podujatia: Michalovčania a spol., necháte sa zlákať?

Vyjdite si cez dni voľna za oddychom. Poslúžiť vám na to môžu aj víkendové podujatia, ktoré prebehnú v našom meste. Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Naše tipy na víkendové podujatia: Michalovčania a spol., necháte sa zlákať?
Zdroj: TASR

Florbal

15. 12. 2018 o 17:00 hod., 16. 12. 2018 o 10:00 hod., Mestská športová hala, Michalovce

Počas víkendu sa môžete prísť pozrieť na florbalové zápasy Eastern Wings Michalovce – NTS FK – ICE Players Sereď, ktorý bude v sobotu 17:00 hod. (1. liga muži – 14. kolo) a v nedeľu o 10:00 hod. na zápas Eastern Wings Michalovce – NTS FK – FbO Žochár Topoľčany (1. liga muži – 15. kolo). Zápasy budú v mestskej športovej hale.

Futsal

15. a 16. 12. 2018, Mestská športová hala, Michalovce

Mestská futsalová liga sa predstaví počas XXV. ročníka I. ligy v mestskej športovej hale. Sobotu o 10:00 hod. a nedeľu o 14:00 hod, sa bude súťažiť O pohár primátora mesta. Športové stretnutia budú pokračovať aj v ďalších termínoch počas decembra.

Bon Jovi Revival

15. 12. 2018 o 17:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Fanúšikovia Bon Joviho si prídu v Michalovciach na svoje. V našom meste vystúpi skupina Bon Jovi (Revival). Začiatok hudobnej akcie je naplánovaný na 17:00 hod. a vstupné je 5 eur.

Aquaman

16. 12. 2018 o 19:45hod., Kino Centrum, Michalovce

Filmový príbeh o populárnom superhrdinovi z dielne DC Comics odhaľuje pôvod Arthura Curryho (Jasnom Mamoa), napol človeka napol obyvateľa bájnej Atlantídy, ktorého jeho životná cesta prinúti čeliť pravde nie len o tom, kým v skutočnosti je, ale zároveň či je hodný stať sa tým, pre čo bol narodený.

Ak počas víkendu, alebo aj inokedy, natrafíte v našom meste na poškodený chodník, čiernu skládku či túlavé zviera, môžete to nahlásiť cez novú aplikáciu Mesto vo vrecku. Ako na to, uvidíte v priloženej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Toto je ona: Pre ľudí v Michalovciach vytvorili appku, ktorá ich môže zaujať
5
Galéria

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM