Rôzne

Nechajte si poradiť, na čo sa počas tohto víkendu vybrať v Michalovciach a okolí

Víkend sa už blíži, no na aké akcie sa počas neho vybrať v našom meste a okolí? Nechajte si poradiť. Preštudujte si naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Nechajte si poradiť, na čo sa počas tohto víkendu vybrať v Michalovciach a okolí
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Špacirky po varošu

24. 5. 2019 o 17:00 hod., pred mestským úradom, Michalovce

Mesto pripravilo obľúbené podujatie špacirky po varošu. Na prechádzku históriou sa môžete špacírovať po meste, a to s odborníkom histórie. Tentokrát na tému Štefánika. Špacirky po varošu začnú pred Mestským úradom v Michalovciach o 17:00 hod.

Za viňanskima jatkami

25. 5. 2019 od 11:00 hod., Vinné

Na deň sv. Urbana 25. 5. 2019 pozýva obec Vinné na unikátnu degustáciu vín z pivnice do pivnice medzi vinianske vinice. Degustačný okruh, ktorý si pre ľudí pripravili, meria 3 km a pozostáva z 10 pivníc. Môžete si vychutnať ochutnávku vín v krásnom prostredí a pri výhľade nad Zemplínskou šíravou pod názvom Za viňanskima jatkami.

Jarný splav Laborca

26. 5. 2019 od 7:00 hod., Humenné – Strážske

Chystajú sa vodácke preteky na Laborci, ktorých štart bude na točni pri Zimnom štadióne v Humennom. Pôjde o 5.ročník podujatia michalovských vodákov – Občianske združenie Návraty. Koniec pretekov bude v Strážskom vo Krivošťanoch pred mostom.

Šírava deťom

26. 5. 2019 od 14:00 do 17:30 hod., Amfiteáter v rekreačnom stredisku Hôrka

Amfiteáter v rekreačnom stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave chystá 26. mája a to od 14:00 do 17:30 hod. podujatie Šírava deťom. Amfik týmto podujatím oficiálne zaháji novú letnú sezónu. Počas podujatia Šírava deťom vystúpia na pódiu Paci Pac, Tárajko a Popletajka a Ujo Ľubo so svojou detskou párty. Návštevníkov čaká aj plavba loďou, ktorá bude premávať od 13:00 hod.

Súčasťou príjemného rodinného popoludnia budú ďalšie vystúpenia na pódiu. Deti potešia aj bohaté workshopy, fun zóna s rôznymi atrakciami, skákacie hrady, trampolíny, súťaže, maskoti, živé zvieratká a ďalší sprievodný program.

John Wick 3: Parabellum

26. 5. 2019 o 19:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

John Wick je späť! Porušil takmer všetky pravidlá a najväčšie kriminálne syndikáty teraz chcú jeho život. Bude mať John dostatok síl, aby čelil toľkej presile? Keanu Reeves a Halle Berry v novom a ešte akčnejšom thrilleri John Wick 3: Parabellum

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Vo fotogalérii nižšie si pozrite práce na krajšom okolí Laborca, Kerty aj múzea v Michalovciach.

Pozrite si práce na krajšom okolí Laborca, Kerty aj múzea v Michalovciach
5
Galéria
Zdroj: Správa CHKO Vihorlat

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM