Tomáš Šuhajda Krimi

Nehoda, na akú nezabudnú: Kuriózna búračka, na ktorej začiatku stála jediná srnka!

Kuriózna dopravná nehoda, na ktorej začiatku bola jedna jediná srnka. Tá sa motala po ceste, keď ju zachytilo auto a po náraze odhodilo do protismeru. Následne do nej narazil ďalší šofér a aby toho nebolo málo, do odstaveného auta narazilo ďalšie!

Ilustračný obrázok k článku Nehoda, na akú nezabudnú: Kuriózna búračka, na ktorej začiatku stála jediná srnka!
Zdroj: Policajný zbor SR

K nehode došlo v pondelok ráno na ceste medzi obcami Petrovce nad Laborcom a Nacina Ves v Michalovskom okrese.

„48-ročný vodič z okresu Sobrance s vozidlom zn. Škoda Fabia, prednou časťou vozidla zachytil srnu, ktorú pri náraze odhodilo do protismeru a do ktorej narazil 54-ročný Michalovčan s vozidlom zn. Renault Scenic. Následne do odstaveného vozidla zn. Renault narazil 42-ročný vodič z okresu Vranov nad Topľou s vozidlom zn. Opel Movano,“ opísal nehodu, pri ktorej utrpel ľahšie zranenie spolujazdec (38) z vozidla Opel, košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Na aute Opel vznikla škoda 1 000 eur a na vozidle Renault 5 000 eur. Zrazenie srny polícia riešila ako škodovú udalosť nezavinenú vodičom. „Avšak následné narazenie vozidla Opel do vozidla Renault z dôvodu dostatočne nevenovaniu pozornosti vedeniu vozidla zo strany vodiča vozidla Opel, polícia dokumentovala ako dopravnú nehodu,“ uviedol Szabó. Dodal, že vinníkovi bola na mieste uložená bloková pokuta.

Zrazenú srnu odhodilo do protismeru: Tam do nej vrazil ďalší šofér a do toho zas
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM