Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Neleňošte cez voľné dni doma: Tipy na sobotu a nedeľu v Michalovciach a okolí

Čo si počať cez tento víkend? Vyrazte si aj von. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi na zaujímavé podujatia, ktoré prebehnú v Michalovciach a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Neleňošte cez voľné dni doma: Tipy na sobotu a nedeľu v Michalovciach a okolí
Zdroj: TASR

Farmársky reprezentačný ples

3. 2. 2018 o 19:00 hod., Hotel GLAMOUR, Kaluža

V Kaluži bude prvý ročník Farmárskeho reprezentačného plesu. Touto spoločenskou udalosťou v podobe plesu chcú odštartovať tradíciu každoročne sa zísť a pobaviť sa. Súčasťou večera bude hudobná skupina Panama band, frontman Bruno Oravec, speváčka Nika Karch, tanečná škola La Casa Del Ritmo s charizmatickým kubánskym lektorom Miguelom a jeho tanečnicami. Vystúpi tiež folklórna skupina Čornica, Sofia Zalužická a finalistka talentovej súťaže Little Princess.

Ples OZ Návraty

3. 2. 2018 o 19:00 hod.,Reštaurácia Bažant, Michalovce

Občianske združenie Návraty organizuje 18. reprezentačný ples. Ten sa uskutoční 3. februára v Reštaurácii Zlatý Bažant v Michalovciach. Súčasťou plesu bude aj vyhlásenie kráľovnej plesu, miss plesu a sympatického páru plesu. Pripravená bude tiež tombola.

Teplákový ples

3. 2. 2018 o 19:00 hod., Kultúrny dom Rakovec nad Ondavou

Tento týždeň si môžete zájsť aj na Teplákový ples. A kde sa táto zábavná akcia bude konať? Neďaleko Michaloviec v obci Rakovec nad Ondavou. Povinnou výbavou sú tepláky, tričko a mikina. Zabaviť sa môžete v kultúrnom dome v spomínanej obci 3. februára od 19:00 hod.

Kresťanský ples

3. 2. 2018 o 18:00 hod., Základná škola Trhovište

3. februára v obci Trhovište sa uskutoční 8. pokračovanie Kresťanského plesu. Začiatok bude od 18. hodine. Vystúpi hudobná skupina Oceľare z Falkušoviec. Okrem jedla a hudby nebude chýbať tombola so zaujímavými cenami.

Jumanji: Vitajte v džungli

4. 2. 2018 o 17:30 hod., Kino Centrum Michalovce

Po tom, čo štvorica študentov objaví starú hraciu konzolu, sú vtiahnutí do fantastického sveta Jumanji. V ňom sa z nich stanú avatary, ktorých si na začiatku hry vybrali – z nevýrazného Spencera je razom mocný dobrodruh, svalovec Fridge sa zmení na drobného génia, z krásnej blondínky Bethany je zavalitý profesor a nemotorná Martha sa premení na odvážnu bojovníčku. Jumanji však nestačí len hrať, Jumanji sa hrá s vami.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM